^

Golvslipning Vällingby

K3 Gruppen är bästa valet för golvslipning i Vällingby. Vi slipar alla golvtyper och levererar goda resultat till svårslagna priser.

Vi sköter din golvslipning i Vällingby

Har du ett slitet, nött och skadat golv i din bostad i Vällingby? Kontakta oss så ser vi över möjligheterna att genomföra en golvslipning. K3 Gruppen har lång vana av golvslipning och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och oavsett storlek på uppdraget så sätter vi alltid dig som kund i fokus. Ditt golv ska bli som nytt igen - utan att kostnaderna blir för höga.

Att slipa golven är ofta ett bättre alternativ än att byta ut dem. Det är en stor ansträngning att riva ut det gamla golvet och slänga det på en miljöstation. Det krävs också kunskap och precision för att lägga in ett nytt golv. Ett nytt golv av trä kräver dessutom tid för att sätta sig. Trä är ett levande material som rör sig i sidled, som sväller och som krymper som en följd av väderomslag och luftfuktighet. Ett äldre golv har, så att säga, gjort jobbet och redan satt sig. Dessutom så är trä något som bara blir vackrare med åren. Genom en golvslipning så tas det slitna lagret bort och golvets skönhet blir återigen framträdande.

Väljer du att anlita oss för golvslipning så garanteras du rimliga priser och ett gediget jobb, utfört av utbildad och erfaren personal. Vi använder oss av moderna maskiner som innebär att du slipper allt slipdamm - och det extrajobb som detta för med sig. Våra maskiner ger möjlighet till en dammfri golvslipning. Givetvis så kan du använda dig av ditt ROT-avdrag i samband med att du anlitar oss. Säg till innan så drar vi beloppet redan på fakturan och sköter all kontakt med Skattemyndigheten.

Låter detta intressant? Fyll i formuläret här på sidan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan givetvis även ringa eller maila oss om du har vidare frågor kring hur vår golvslipning fungerar. Välkommen till K3 Gruppen.

Dammfri golvslipning med moderna maskiner

Alla som slipat golv vet att det handlar om en hel del arbete både före, under och efter slipningen. Slipningen innebär att ett fint damm kommer att yra omkring i bostaden och att detta även har en förmåga att leta sig in i varenda skrymsle och vrå. Anlitar du oss för en golvslipning i Vällingby så slipper du detta.

Vi har en uppdaterad maskinpark där våra moderna maskiner samlar upp allt damm direkt och golvslipningen blir dammfri. Rummet ska vara tömt på möbler - det kan vi inkludera i offerten om du vill - men i övrigt så behövs ingen ansträngning från din sida.

En dammfri golvslipning med marknadens bästa maskiner ger även ett effektivare jobb som inte låter lika mycket. Något som dina grannar säkert kommer att uppskatta!

Kan du förändra golvets utseende efter en golvslipning?

Golvslipningen är ett led i processen att ge dig ett vackert och inbjudande golv utan repor, märken och skavanker. Det andra - lika viktiga - steget är att ge ytan skydd och lite egen karaktär. Det får man genom ytbehandling och här har du som kund en stor valfrihet.

Vill du ha ett bra skydd som tål smällar, tappade föremål och som står emot fukt och vatten - exempelvis för golvet i köket eller i hallen - så är lack en bra ytbehandling. Vill du ha ett lite mjukare golv som ger mer värme och harmoni - i vardagsrummet, exempelvis - så är olja en klar favorit. Det finns även en annan lösning som ligger lite mellan dessa två alternativ, nämligen hårdvaxolja. Vi kan även erbjuda ytbehandlingar med såpa, lut och bets. Detta som ett litet axplock.

Är du osäker på vilken ytbehandling som passar bäst för just ditt golv så hjälper vi dig gärna. Vår vana och erfarenhet gör att vi vet vilka ytbehandlingar som passar bäst för specifika golv och för olika rum där slipningen sker. Vi har även lång vana av pigmentering och det innebär att du kan välja att färga dina golv i någon kulör - detta om du vill ha en rejäl förändring i din bostad.

nyslipat golv i Vällingby

Garanti på golvslipning

Väljer du att gå vidare med oss så kan du vara säker på att du är i trygga händer. Alla hantverkare i vår personalstyrka har utbildning och lång vana av golvslipning. Utöver detta så erbjuder vi alltid garantier på våra jobb. Blir någonting fel så är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi detta direkt.

Vår garanti sträcker sig två år framåt och vi arbetar samtidigt under en ansvarsförsäkring. Kort sagt: du är i trygga händer och vi ser till att resultatet uppfyller de krav och önskemål du har.

Vi ger dig nyslipade golv i bostaden i Vällingby till en rimlig kostnad och där du hela tiden är med oss på resan. Kontakta oss redan idag så kommer vi förbi och lämnar en kostnadsfri offert på jobbet. Välkommen till K3 Gruppen!

Dammfri golvslipning i Vällingby