^

Golvslipning Huddinge

K3 Gruppen är bästa valet för golvslipning i Huddinge. Vi slipar alla golvtyper och ger dig ett snyggt resultat till förmånligt pris.

Vi sköter din golvslipning i Huddinge

Har du ett slitet, nött trägolv som du aldrig riktigt lyckas få rent? Förmodligen så är golvet i fråga gammalt och det innebär att du ställs inför två stycken alternativ. Det ena är att investera i ett nytt golv - det andra är att genomföra en golvslipning. Det senare alternativet är nästan alltid det bästa och väljer du oss så får du också ett resultat av högsta kvalitet.

K3 Gruppen har genom åren utfört hundratals golvslipningar och vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd. Oavsett om det handlar om en golvslipning i din villa i Huddinge eller om att slipa golvet i konferenslokalen hos ert företag så står vi redo att hugga in.

Golvslipning i vår regi sker till rimliga priser och vi ger alltid två års garanti på utfört arbete. Detta - i kombination med att vi givetvis har ansvarsförsäkring - gör oss till det trygga valet för din golvslipning i Huddinge. Självklart är du som privatperson också mer än välkommen att använda ditt ROT-avdrag för en golvslipning. Säg bara till innan så drar vi beloppet redan på fakturan och sköter all kontakt och administration med Skatteverket.

Vi ger dig en dammfri golvslipning

En skillnad mellan oss och andra aktörer på marknaden är att vi har möjlighet att erbjuda dammfri golvslipning. Våra moderna maskiner samlar direkt upp allt det finkalibriga slipdamm som annars skulle yra runt i din bostad. Det gör skillnad!

Kostnaden avgörs av hur pass hårt slitage det handlar om samt hur stor yta som ska slipas. Är det ett större projekt - där golven ska slipas i flera olika rum - så blir det också lite dyrare. Exakt hur mycket en golvslipning kostar är svårt att sia om i förväg.

Det vi däremot kan säga är att vi alltid ger dig en kostnadsfri offert när vi kommit hem till dig, sett över golvet och räknat på arbetets längd och kostnad. Vill du gå vidare med oss så kör vi igång snarast möjligt. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar så snart som möjligt. Välkommen till K3 Gruppen!

nyslipad parkett i Huddinge

Varför en golvslipning är det bästa alternativet

Ett nytt golv är väl alltid den bästa lösningen? Ungefär så resonerar många idag. Man ser det nya som det bästa - men man glömmer ofta bort att äldre saker ofta är frukten av ett mer gediget hantverk. Golv är definitivt inget undantag från detta.

Många äldre golv - finare parketter och massiva trägolv - är lagda med en precision och med ett hantverk som man sällan ser idag. Golv från förr har helt enkelt en överlägsen livslängd än vad moderna golv har. Och det fina är alltså att dessa golv nstan alltid går att rädda genom att man slipar dem. Finns det slipmån kvar - vilket vi kan konstatera på plats hos dig - så är en golvslipning det absolut bästa alternativet. Vi tänkte ge ytterligare några argument som styrker det påståendet:

  • Golvslipning är billigare: En golvslipning sker till en bråkdel av priset av vad ett nytt golv kostar. Ska du köpa ett nytt golv av hög kvalitet så kommer många sköna tusenlappar att försvinna - ska du dessutom ta professionell hjälp med att lägga golvet så blir det ännu dyrare. En golvslipning ger dig ett golv som blir som nytt, till en betydligt lägre kostnad.

  • Vackrare golv: Lägger man ett nytt golv så blir det snyggt - men även sterilt. Det tar lång tid innan ett golv börjar smälta in i en bostad. Trä är ett material som lever - och som ger liv. Ett äldre golv har redan utvecklat en egen personlighet och en unik karaktär som det nya golvet tar lång, lång tid innan det når. En golvslipning och en efterföljande ytbehandling tar fram skönheten som finns dolt under den slitna, nötta ytan.

  • Möjlighet att förändra: Ytbehandlingen är det sista steget som vi gör vid en golvslipning. Här har du också störst möjlighet att välja hur ditt framtida golv ska se ut - och vilken funktion det ska ha. Olika ytbehandlingar ger olika skydd och olika uttryck rent estetiskt. Vi är gärna med och delar våra tankar och erfarenheter kring detta och vi kan även ge dig inspiration genom bilder från tidigare projekt. Det golv som idag ligger behöver inte se ut på samma sätt efter en avslutad golvslipning. Du kan lägga till mer glans, mer värme eller varför inte lite färg?

 

Där hade vi några argument som talar för en golvslipning. Det är emellertid viktigt att påpeka att det bästa resultatet kommer då man låter proffs sköta jobbet. Väljer du att slipa dina golv på egen hand så tar du en onödig risk. Maskinerna är tunga och kräver erfarenhet och kunskap för att manövreras på rätt sätt. Risken är att du skadar ditt golv så illa att det inte går att rädda. Anlitar du oss så garanterar vi ett resultat av absolut högsta kvalitet.

Välkommen till K3 Gruppen!

Vi slipar dina golv i Huddinge