^

Golvslipning Östermalm

Anlita K3 Gruppen när du är i behov av en golvslipning på Östermalm. Vi slipar alla typer av golv och levererar ett snyggt resultat till bra pris.

Anlita oss för en golvslipning på Östermalm

Är du trött på hur ditt golv ser ut och funderar på att riva ut det? Kontakta oss istället - det kan vara möjligt att genomföra en golvslipning. Ett trägolv har en lång livslängd och även för ett väldigt slitet och nött ut så kan det finnas hopp. Genom en golvslipning så kan man ge golvet liv och skönhet igen - och detta till en bråkdel av priset jämfört med ett nytt golv.

Vi erbjuder golvslipning över hela Stockholm med omnejd och vi har lång vana av att slipa alla typer av golv. Går golvet att slipa så har vi verktygen, maskinerna och kunskapen som krävs för att hjälpa dig på bästa sätt. Har du ett äldre, nött och slitet golv i din våning på Östermalm så är du mer än välkommen att kontakta oss för en mer noggrann undersökning av golvets status och skick. I många fall så går golvet i fråga att rädda.

Genom att anlita oss så får du ett golv som lyser upp, som ger värme och som återigen adderar det där lilla extra till din bostad. Du kan givetvis använda ditt ROT-avdrag för en professionell golvslipning i vår regi. Säg till innan bara så drar vi beloppet - motsvarande 30% av den totala arbetskostnaden - redan på fakturan.

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan givetvis även ringa eller maila. Vi återkopplar så snabbt det bara är möjligt!

Dammfri golvslipning innebär mindre jobb

Vi har vana av att slipa alla typer av golv. Oavsett om det handlar om en finare fiskbensparkett eller ett massivt trägolv så kan vi hjälpa dig att åter få ett snyggt och tåligt golv i din bostad. Vi anpassar alltid slipningen utifrån träets hårdhet och från vilken grad av slitage det handlar om. Vissa träslag kräver en viss typ av behandling medan andra måste slipas och behandlas på ett annorlunda sätt. Vår långa erfarenhet och kunskap underlättar när vi ska hitta rätt metod för just det golv som ska slipas hemma hos dig.

Vi använder oss av moderna maskiner och ny teknik. Det har många fördelar, som syns både i samband med att arbetet sker och efteråt i form av det synliga resultatet. En fördel med våra moderna maskiner är att de låter mindre. Dina grannar kommer att höra att ett golv slipas - det är ofrånkomligt - men det blir inte det skrikande oljud som en slipning med äldre maskiner för med sig.

En golvslipning med moderna maskiner låter mindre och går snabbare att utföra. Den blir dessutom dammfri då maskinerna suger upp allt slipdamm direkt. Du slipper täcka för alla glipor, dörrspringor och lådor. En golvslipning utförd av oss ger dig en enklare väg till ett vackert golv.

Arbetet sker dessutom mer effektivt och tar kortare tid. En annan fördel som bör nämnas är att maskinerna, helt enkelt, ger ett bättre resultat. I kombination med vår långa erfarenhet och kunskap så minimeras riskerna och golvet får en slät och jämn yta - från golvets centrum vidare till alla hörn och kanter.

Den största fördelen handlar emellertid om att dammet försvinner. Har du någon gång sett en golvslipning utföras så vet du också att damm kan bli ett stort problem. Äldre slipmaskiner medför att alla håligheter, alla glipor och alla luckor måste täckas för. Om inte så kommer detta fina slipdamm att ta sig in och komma att upptäckas i flera månader framöver.

De maskiner vi använder ger oss möjlighet att erbjuda en dammfri golvslipning i din bostad på Östermalm: allt slipdamm sugs upp och samlas direkt i samband med att maskinen startas. Det enda du behöver göra i förväg är att se till att de golvytor som ska slipas är fria från möbler. Detat kan vi även inkludera i priset om du vill det.

Vi hjälper dig med rätt ytbehandling efter golvslipning

Hur vill du att ditt golv ska se ut? Vad vill du ge dina besökare för upplevelse och vilket typ av skydd behöver ytan? Valet av ytbehandling är lika viktig som själva golvslipningen. Genom att välja rätt ytbehandling utifrån dina behov och krav kan du också få exakt det golv du drömmer om. Vill du exempelvis ha ett golv som erbjuder mycket värme och harmoni så är olja ett givet val. Vill du ha ett hårdare, mer skyddande golv så är det lack du ska välja. Vill du hamna någonstans mitt emellan dessa båda alternativ så är hårdvaxolja någonting att överväga.

barnlek på nyslipat golv i lägenhet på Östermalm

Vi har lång vana av ytbehandlingar och kan bistå med goda råd och tips kring hur du ska tänka. Golvens inidividuella egenskaper - samt var i bostaden de ligger - avgör vilken ytbehandling som passar bäst. Att golven ytbehandlas på ett korrekt och fackmannamässigt sätt är givetvis också extremt viktigt och avgörande för det färdiga resultatet. Vi kan även erbjuda dig pigmentering som alternativ. Vill du ändra färg på ditt golv så är en pigmentering en lösning som ger ett väldigt bra resultat.

Låter detta intressant? Fyll i formuläret här på sidan eller slå oss en signal så undersöker vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att ge dina golv ett rejält lyft. Vi är experter på golvslipning och vi ser till att dina golv återfår den skönhet som ligger dold under den slitna ytan.

Välkommen till K3 Gruppen!

Vi slipar ditt golv på Östermalm