^

Golvslipning Södermalm

Välj K3 Gruppen för golvslipning på Södermalm. Vi arbetar med alla typer av golv och levererar ett snyggt resultat till förmånligt pris.

Vi sköter din golvslipning på Södermalm

Välkommen till K3 Gruppen - din expert på golvslipning. Vi erbjuder professionell golvslipning över hela Stockholm och det gäller alla golv som är möjliga att slipa. Har du en finare fiskbensparkett eller massivt trägolv i din bostad på Södermalm som är i behov av en golvslipning så är du mer än välkommen att kontakta oss.

Är ditt golv möjligt att slipa? Vi kommer hem och undersöker detta hos dig på Södermalm. Ett golv har alltid - oavsett material - en viss livslängd. Även om det handlar om ett trägolv så kan det finnas frågetecken kring en golvslipning och detta primärt gällande hur pass mycket av slitskiktet som finns kvar. En noggrann undersökning av detta ger tydliga svar och om möjligheten finns så sätter vi igång med slipningen så fort som möjligt.

Varför ska du då välja en golvslipning, snarare än att - som många andra - riva ut golvet och lägga in ett nytt? Det finns några starka argument som talar till fördel för en golvslipning:

  • Priset. En golvslipning sker till en bråkdel av kostnaden för ett nytt golv. Även om du anlitar oss för en professionell golvslipning så kommer du väldigt mycket billigare undan än om du köper ett nytt golv och lägger in det själv. Givetvis kan du använda ditt ROT-avdrag för en golvslipning i vår regi och i och med detta dra av 30% av de totala kostnaden för arbetet. Det - i kombination med att vi alltid erbjuder rimliga priser - gör att vår golvslipning är det mest prisvärda alternativet i Stockholm och på Södermalm.

  • Kvaliteten: Samtliga anställda hos oss är utbildade inom golvslipning och har lång vana av slipning av olika golv. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och vi håller dig uppdaterad genom hela resan. Oavsett om du anlitar oss för en golvslipning i ditt vardagsrum på Södermalm eller om det handlar om att slipa golven hos ett större företag så arbetar vi alltid med kvaliteten i fokus: golvet ska bli snyggt, hållbart och klara av den påfrestning det dagligen utsätts för.

  • Garanti på jobbet: Vi arbetar under försäkring och vi erbjuder alltid garanti på de jobb vi utför. Du ska känna trygghet och en vetskap om att ditt golv ligger i säkra händer. Om någonting oförutsett skulle inträffa så står vi redo att ta vårt ansvar. Anlitar du oss så anlitar du en trygg och säker firma.

Låter detta intressant? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här på sidan eller ring oss så återkopplar vi. Välkommen till K3 Gruppen!

Varför överväga en golvslipning?

Många som har slitna golv ser att ett nytt golv är den bästa lösningen. Det kan det vara - men mest troligt är att en golvslipning är ett bättre alternativ. I synnerhet om det handlar om ett äldre trägolv eller en äldre parkett.

Varför? Trä är ett levande material och det är inte enbart positivt. Egenskaperna innebär nämligen att träet kommer att svälla, krympa, röra på sig i sidled som en följd av temperaturförändringar och luftfuktighet. Det innebär att ett nytt golv behöver lång tid innan det sätter sig och ligger stadigt. Ett äldre golv har redan satt sig. Dessutom så är trä ett material som åldras med stil För varje år som passerar så utvecklas skönheten, en unik yta och en egen personlighet sätter sig - ditt golv blir olika alla andra.

Att golvet ser slitet ut är en följd av det dagliga slitage som det utsätts för. Du går på det, barnen leker - och tappar saker - på det, smuts sätter sig i springor och tunga möbler lämnar märken. Det är allt detta som man slipar bort och då detta är gjort så tas den dolda skönheten fram igen. Vi - som varit verksamma som golvläggare och golvslipare under en lång period - vet även vilket jobb som legat bakom många av de äldre golv som finns. Det handlar om hantverk som inte längre är i bruk.

Därför är en golvslipning den bästa lösningen om möjligheten finns. I kombination med en ny ytbehandling - som ingår i tjänsten- så får du ett nytt golv igen - till en avsevärt mycket lägre kostnad. Ta vara på den möjligheten.

ytbehandling av nyslipat golv efter boendes önskemål i lägenhet på Södermalm

Vi erbjuder en dammfri golvslipning av högsta kvalitet

Det finns en baksida med golvslipning som gör att många drar sig för alternativet i fråga. Eller, snarare - det fanns en baksida och denna i form av allt damm som kom på köpet. Slipdamm som yr omkring i samband med att golven slipas har en förmåga att leta sig in överallt. Det krävs en massa extrajobb där alla luckor, alla glipor och alla små håligheter täcks för ordentligt, men att man inte ens då klarar sig.

Så var det förr - så är det inte längre. Åtminstone inte om du väljer en golvslipning utförd av oss. Vi använder oss av moderna maskiner som direkt suger upp allt damm då slipningen utförs. Maskinerna är dessutom effektivare, ger ett precisare resultat och lever inte om lika mycket som en golvslipning normalt gör. Det senare innebär att dina grannar inte störs lika mycket, vilket annars är vanligt.

En golvslipning i vår regi kräver inget extrajobb från din sida. Om du vill kan vi även inkludera flyttandet av dina möbler i det rum som ska slipas i offerten. Vi erbjuder alltid lösningar som passar våra kunders olika behov. Hör av dig till oss redan idag så hittar vi en lösning just för dig och ditt golv. Välkommen till K3 Gruppen!

Professionell golvslipning på Södermalm