^

Målare Täby

Kontakta K3 Gruppen när du behöver en målare i Täby. Av oss kan du få hjälp med alla typer av måleriarbeten.

Professionell målare i Täby

Välkommen till K3 Gruppen. Vi är ett professionellt målarföretag som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Behöver du hjälp med en fasadmålning på din villa i Täby så är vi den målare du kontaktar. Vi åtar oss måleriuppdrag av alla slag och det spelar ingen roll om det handlar om en enklare målning av en fondvägg eller om ett större projekt som en fasadmålning: vi levererar ett högkvalitativt jobb som du som kund blir nöjd med.

Vi vänder oss både till företag och till privatpersoner. K3 Gruppen har även utfört jobb hos olika fastighetsägare och hos BRF:er. Anlitar du oss som privatperson så kan du använda ditt ROT-avdrag och genom detta få en skatterabatt motsvarande 30% av den totala kostnaden för arbetet. Det enda du behöver göra är att - efter att du stämt av med Skatteverket kring huruvida du är berättigad att använda ROT - säga till oss innan.

Vi drar beloppet redan på den offert vi lämnar till dig - en offert som för övrigt är kostnadsfri. Du kontaktar oss, vi besöker dig och lämnar en offert på jobbet. Du bestämmer om du vill anlita oss som din målare i Täby eller om du vill gå vidare med någon annan.

Vårt team består enbart av yrkesutbildade målare. Vi har skaffat oss lång erfarenhet och kunskap om alla tänkbara målerier. Det borgar dels för en högre kvalitet och dels också för ett effektivare jobb. Vi vet vad som ska göras - och kan direkt, utan några dröjsmål, sätta igång.

Det handlar om att du betalar för en professionell målare. Detta innebär att vi hedrar vårt avtal och håller oss inom den tid vi kommit överens om och till den kostnad som står skriven i offerten. All betalning sker då jobbet är utfört och du godkänt det. Hos oss förekommer inga dolda avgifter och du kommer definitivt inte se någon av våra anställda stå och tala i telefon eller göra någonting annat under sin arbetstid. Vi arbetar för våra kunder och mot ett perfekt resultat.

Låter detta intressant? I så fall så är det bara att kontakta oss. Vi återkopplar så snart det är möjligt och enklast är att du fyller i kontaktformuläret du hittar här på sidan. Du kan givetvis även maila eller ringa. Vi ser fram emot att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt måleri. Välkommen till K3 Gruppen!

trött på färgen i sovrummet låt oss måla om din lägenhet i Täby

Dags för en fasadmålning - kontakta oss!

Fasadmålning är ett projekt som tar lång tid att genomföra. Lyckligtvis så är det även ett projekt som inte behöver genomföras så ofta. Det senare förutsätter emellertid att jobbet är professionellt utfört. Skillnaden mellan hur en privatperson tar sig an en fasadmålning jämfört med hur vi som målare gör det blir ofta en fråga för hållbarheten.

En fasadmålning i vår regi kommer att hålla flera år längre än den fasadmålning du som privatperson gör. Det handlar således om en ganska rejäl investering då man väljer den professionella hjälpen. Vi tänkte räkna upp några skäl till varför en fasadmålning är ett projekt som bäst lämpar sig för målare:

  • Tiden. Det tar lång tid att måla en fasad på rätt sätt. 80% av arbetstiden kommer att läggas på att förbereda fasaden för den nya färgen och arbete med att slipa, skrapa, spackla och tvätta. Därefter sker tre strykningar av färg. Hur mycket tid skulle du lägga på grundarbetet inför en fasadmålning i Täby? Troligt är att du skulle vända på procentsatsen och lägga ungefär 80% på att måla och enbart 20% på grundjobbet. Det är också något som skulle synas både rent estetiskt och sett till livslängd.

  • Utrustningen. Vid en fasadmålning så måste man dels tänka på säkerheten och dels på att ge sig själv möjlighet att utföra ett effektivt jobb. Det krävs en ställning och det räcker inte med en stege. En stege används för att ta sig upp och ner - ingenting annat. En fasadmålning kräver att man arbetar i sidled och att man snabbt ska kunna förflytta sig runt hela huset. Har du en ställning till hands eller måste du hyra en sådan? I många fall så kommer den kostnaden att bli en obehaglig överraskning: ställningar är kostsamma att hyra och i synnerhet under högsäsonger då konkurrensen är större. Väljer du oss som målare så inkluderas detta i priset.

  • Rätt färg. Hur väljer du färg? Det finns väldigt många aspekter att ta i beaktning då det handlar om att hitta en färg som passar. Att måla en fasad handlar om att ge huskroppen ett extra skydd och där det estetiska lyftet som målningen ger enbart är en bonus. Vi använder oss av färg från marknadens ledande aktörer och vi kan hjälpa dig med goda råd och tankar kring vilken färg som bäst lämpar sig för din villa i Täby - oavsett vilket material villan i fråga är byggd av. Rätt färg avgör livslängden!


Har du planer på att fräscha upp din villa under sommaren? Slå oss en signal direkt så hjälper vi dig att nå ett snyggt och estetiskt tilltalande resultat som står emot tidens tand. Alltid till ett rimligt pris dessutom. Vi är den målare i Täby du behöver. Välkommen till K3 Gruppen!

Din målare i Täby