^

Målare Vallentuna

Kontakta K3 Gruppen när du är i behov av en målare i Vallentuna. Vi kan hjälpa till med alla typer av måleriarbeten.

Ta hjälp av en erfaren målare i Vallentuna

Välkommen till K3 Gruppen - din målare i Vallentuna. Vi åtar oss alla tänkbara uppdrag inom måleri - stora som små - och vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er över hela Stockholm med omnejd. Anlitar du oss som målare så garanteras du ett resultat som du blir nöjd med och som håller i längden. Vi fokuserar på de små detaljerna då det är dessa som ligger till grund för helheten. Vi är den målare du behöver i Vallentuna.

Oavsett om du behöver hjälp med att måla om fasaden eller med målning inomhus av en vägg, av taket, golvet eller exempelvis dina fönster - så är du välkommen att kontakta oss. Vi besöker dig och gör en bedömning av arbetets omfattning. Därefter lämnar vi en offert för dig att ta ställning till. Den är gratis och du väljer själv om du vill gå vidare med oss eller anlita en annan målare. Det finns emellertid några starka argument som talar för att välja K3 Gruppen och några av dessa följer här nedan:

  • Bra priser. Vi erbjuder alltid rimliga priser för våra jobb. För en rimlig summa så får du ett arbete av absolut högsta kvalitet. Som privatperson kan du även använda ROT-avdraget och därigenom också dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Det gör skillnad och allt du behöver göra är att säga till innan. Vi drar beloppet redan på fakturan och sköter all kontakt med Skatteverket.

  • Högsta kvalitet. Samtliga anställda i vårt team är utbildade målare. I kombination med lång erfarenhet och en gedigen kunskap om måleri så kan vi därigenom alltid garantera jobb av absolut högsta kvalitet. Detta oavsett om det handlar om målning utomhus eller vid målning av finare, interiöra detaljer.

  • Effektivitet. Vi arbetar effektivt och utan att slarva. K3 Gruppen avsätter alltid tillräckligt med manskap för varje uppdrag. Anlitar du oss så betalar du för arbetet - du betalar inte för att se någon stå och tala i telefon, sitta i en bilkö eller för att en målare befinner sig hos en annan kund. Vi är på plats och vi arbetar med dig som kund i fokus!

  • Referenser. Hur ska man veta vilken målare som är bäst? Ett säkert sätt att skilja agnarna från vetet är att gå till tidigare kunder. Genom att kontakta referenser så får man som beställare en bättre bild av företaget och vad man kan förvänta sig. Vi har genom åren samlat på oss massor av referenser och vi sätter dig gärna i kontakt med dessa. Nöjda kunder är ett kvitto på att jobbet är korrekt utfört. K3 Gruppen är stolta över att kunna visa upp en stor referensbas som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Som målare vet vi att varje kund är viktig och att varje jobb i och med detta måste behandlas med samma seriositet och fokus. Vi hoppas att även du blir en av de som står redo att rekommendera oss vidare till andra.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar snarast möjligt!

Dags att måla fasaden i Vallentuna under våren?

Våren är den årstid som lämpar sig allra bäst för utvändig målning. Det gör också att det finns en tydlig konkurrens. Ska du måla om fasaden till din villa i Vallentuna så bör du ha detta i beaktning. All målning av fasad - oavsett material - kommer att kräva ställning; detta för att kunna genomföra ett till lika delar säkert som effektivt jobb. Har du en ställning? Om inte - finns det ställningar att hyra? Konkurrensen kan göra att det antingen inte finns några sådana - eller att priserna skjuter i höjden på de som finns. Anlitar du oss så inkluderas all utrustning i priset.

En annan sak att tänka på gäller tiden. På förhand kan en fasadmålning te sig som ett ganska enkelt projekt. Så är inte fallet. Man måste räkna med att det tar lång tid - och att det är jobbigt rent fysiskt. Att skrapa, slipa och spackla är det som kräver absolut mest tid och själva målningen i sig är egentligen att anse som det lättaste. Grundarbetet måste göras och ju noggrannare man är där - desto bättre blir det färdiga resultatet och desto längre livslängd får du på målningen.

Våra skickliga målare förbereder för ommålning av lägenhet i Vallentuna

Hållbara jobb till rimliga priser

Vi sätter alltid in det huvudsakliga fokuset på ett gediget grundjobb i samband med en fasadmålning. Detta - i kombination med att vi alltid väljer färg utifrån husets material - gör att vi levererar jobb som står sig mot tidens tand. Ska du måla om fasaden i vår så är vi, helt enkelt, den målare du behöver.

Vi ser fram emot att höra från dig och detta oavsett vilket typ av uppdrag det handlar om. Som målare tar vi oss an alla projekt med lika stor entusiasm och med lika stort fokus. Välkommen till K3 Gruppen - din målare i Vallentuna!

Hållbara målartjänster i Vallentuna