^

Golvslipning Bromma

Anlita K3 Gruppen för din golvslipning i Bromma. Vi slipar golv av alla typer, alltid med gott resultat och till bra priser. Kontakta oss idag!

Vi utför din golvslipning i Bromma

Äldre golv tenderar ofta att visa sin ålder på helt fel sätt. De har märken efter tappade föremål, de har fläckar efter spill och de har repor efter tunga möbler som har flyttats omkring. Detta - i kombination med att de lättare blir smutsiga och svårare att få rena - gör att man måste agera. Det bästa är att genomföra en golvslipning.

Har du ett äldre golv i din bostad i Bromma så står vi redo att rycka in. K3 Gruppen är experter på golvslipning och vi åtar oss uppdrag - stora som små - i Bromma och hela Stockholm med omnejd.

Många reagerar tyvärr på ett annat sätt i samband med att golvet börjar se nött, livlöst och slitet ut: man river ut det och ersätter det med ett nytt. Detta väcker många frågetecken. Det första handlar om kostnaden. Ett nytt golv - i synnerhet ett av högre kvalitet - kostar mycket pengar. En annan viktig aspekt är ansträngningen: du ska riva ut det gamla golvet, åka med detta till miljöstationen och därefter också lägga ut ditt nya golv, något som kräver kunskap och många timmars arbete.

Det tredje frågetecknet handlar om det färdiga resultatet. Ett nytt golv saknar ofta den själ man vill ha. Trägolv behöver tid för att hitta sin egen personlighet. Dessutom så är trä ett levande material som sväller, krymper och rör på sig. Det gör att man får räkna med många år innan det ligger stadigt och ser vackert ut. Ditt gamla golv i Bromma behöver bara en golvslipning för att återigen bli vackert. Detta till en bråkdel av priset.

Är du intresserad av en golvslipning och vill undersöka hur möjligheterna ser ut så är det bara att kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan. Vi erbjuder kostnadsfria offerter och vi besöker dig gärna i din bostad för att se över vilka möjligheter ditt golv har. Alla golv går inte att slipa - viss slipmån måste finnas. Men de allra flesta gamla trägolv kan återigen göras vackra genom en golvslipning. Väljer du att gå vidare med oss så erbjuder vi rimliga priser, överlägsen kvalitet, generös garanti och en smidig väg fram till ett vackert och inbjudande golv. Givetvis kan du använda ditt ROT-avdrag också.

nyslipat golv i barnkammaren i Bromma

Dammfri golvslipning i Bromma

Att slipa ett golv innebär en massa jobb. Maskinerna är tunga och otympliga. De beter sig ryckigt och de kräver ett professionellt handlag för att få fram ett högkvalitativt resultat. Vid hörn och längs kanter krävs det mindre slipmaskiner som även de kräver erfarenhet för att hantera.

Det stora problemet i samband med en golvslipning är emellertid att projektet kräver stor förberedelse. Även om du väljer professionell hjälp snarare än att slipa dina golv i Bromma för egen maskin så kommer du att behöva täcka för alla springor, skrymslen och vrår i din bostad. Det fina slipdamm som bildas och yr runt kommer att söka sig in överallt - och du kan hitta det flera månader efteråt. Så blir inte fallet om du väljer oss för en golvslipning.

K3 Gruppen har en uppdaterad maskinpark och vi använder oss av moderna maskiner som möjliggör en dammfri golvslipning. Det damm som bildas sugs effektivt upp direkt och samlas i en behållare som därefter töms då den är full. Genom att anlita oss för din golvslipning i Bromma så slipper du en massa för- och efterarbete. Den dammfria slipningen är alltid att föredra, men långt ifrån alla företag erbjuder den möjligheten. Vill du slippa bekymmer så är vi företaget för dig. Vi ger dig perfekt slipade golv och detta utan att du behöver oroa dig för städning efteråt.

Ytbehandling - vad passar för ditt golv?

Golvslipning är en del av processen med att förvandla ett äldre golv till ett golv som känns helt nytt. Avslutningen är det som gör processen komplett och här har du många val att göra. Då slipningen är färdigställd så är det nämligen dags att applicera en ytbehandling. Ytbehandlingen utgör det översta lagret och det fungerar både som ett skydd och som något som höjer det estetiska intrycket av golvet.

Du kan med fördel rådfråga oss kring valet av ytbehandling. Vi har vana av allt från lack, lut, såpa, olja och hårdvax och vi vet vad som normalt brukar vara det bästa valet sett till golvets material och var det ligger. I ett golv med mer slitage - hallen, exempelvis - så kanske man snarare ska söka en ytbehandling som ger mer skydd och där brukar lack vara gångbart. Söker man ett mer estetisk tilltalande och varmare golv så brukar olja vara att föredra.

Hur vill du att ditt golv ska upplevas och se ut? Vi har lösningarna som gör verklighet av dina drömmar. Idag finns även möjligheten att addera lite färg till golvet i samband med ytbehandlingen. Har du tröttnat på golvets utseende och vill ha någon kulör istället så är det möjligt att pigmentera i samband med ytbehandlingen.

Vi hjälper dig gärna med goda råd och kan visa upp referensbilder från tidigare projekt som lite inspiration. Välkommen till K3 Gruppen - vi tar hand om din golvslipning i Bromma!

Dammfri golvslipning i Bromma