^

Golvslipning Järfälla

Anlita K3 Gruppen när du är i behov av en golvslipning i Järfälla. Vi slipar golv snabbt, effektivt och prisvärt! Kontakta oss för offert.

Vi tar hand om din golvslipning i Järfälla

Är du i behov av en golvslipning i din bostad i Järfälla? Vi hjälper dig gärna. K3 Gruppen har lång erfarenhet av golvslipning och vi åtar oss uppdrag - stora som små - över hela Stockholm med omnejd. Anlitar du oss så garanteras du ett perfekt resultat och en trygg resa fram till ett nytt golv. Vi erbjuder alltid en generös garanti på våra jobb och vi sätter alltid dig som kund i första rummet. Dina önskemål är de riktlinjer vi följer - från slipningen vidare till ytbehandlingen.

Kontaktar du oss för en golvslipning så kommer vi hem till dig och undersöker vilka möjligheter som finns. De flesta trägolv går att slipa, men utöver material så måste man även ta hänsyn till ålder, slitage och slipmån innan man kan gå vidare. Vi ger alltid kostnadsfria offerter.

Priset för en golvslipning utförd av oss är rimligt. Vi är inte billigast och vi är långt ifrån det dyraste alternativet på marknaden. Det vi däremot kan säga är att du kommer att få valuta för dina pengar. Vår erfarenhet och kunskap - samtliga i vårt team har gedigen utbildning inom golvslipning och har slipat golv i många år - gör att vi alltid kan efterlämna ett högkvalitativt resultat som du som beställare garanterat blir nöjd med.

Givetvis kan du också påverka kostnaden genom att använda ditt ROT-avdrag. Säg bara till innan så drar vi beloppet redan på fakturan och sköter all kontakt med Skatteverket.

Ser man till kostnaden för en golvslipning ur ett annat perspektiv så finns det en annan tydlig fördel: du får ett golv som blir som nytt - till en bråkdel av priset för att lägga in ett helt nytt golv. Det är det bästa alternativet för att ge din bostad i Järfälla det där lilla extra som höjer hela det estetiska intrycket.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar så snabbt som det bara är möjligt. Välkommen till K3 Gruppen!

Varför välja en golvslipning av oss?

Först och främst så finns det klara fördelar med att välja en golvslipning framför att lägga in ett nytt golv. En golvslipning är betydligt billigare - men det är inte det enda skälet till varför det är ett bättre alternativ. I de flesta fall blir det nämligen även ett avsevärt mycket bättre resultat. Handlar det om ett massivt trägolv eller en finare parkett så handlar det också om ett golv som redan har satt sig.

Trä är ett material som behöver tid för att utveckla en egen personlighet. I och med att trä lever - det rör sig, sväller och drar ihop sig - så kommer ett nytt golv att behöva flertalet år innan det blir riktigt snyggt och unikt. Ditt gamla golv har redan dessa egenskaper och allt som behövs är att slipa bort det översta, slitna och nötta, lagret för att åter ta fram golvets inneboende skönhet. När golvslipningen är genomförd så sätter vi sedan pricken över i:et genom att utföra en ytbehandling som gör att golvet får ett extra skydd - och en inbjudande estetik.

Vi ger dig en dammfri golvslipning

Väljer du oss för din golvslipning så garanteras du ett högkvalitativt jobb. Våra anställda har gedigen utbildning och vana av golvslipning på alla typer av trägolv. Om golvet är möjligt att slipa så kan vi också göra det. K3 Gruppen har även en annan fördel gentemot många andra företag. Vi har moderna maskiner och det innebär att jobben blir effektivare, billigare och ger ett överlägset resultat där golvytan blir jämn och slät.

En av de största fördelarna med dessa maskiner är att de dessutom direkt samlar upp allt slipdamm. En golvslipning med äldre maskiner kräver en massa extraarbete där alla små håligheter, springor och luckor måste täckas för. Gör man inte detta så får man räkna med att hitta slipdamm i bostaden flera månader efteråt. Våra maskiner ger dig en rakt igenom dammfri golvslipning i din bostad i Järfälla. Dessutom så låter våra golvslipmaskiner mindre - något som dina grannar säkert kommer att vara tacksamma över.

dammfri golvslipning i Järfälla

Vi har goda referenser

Man är aldrig bättre än sitt senaste jobb. Vi försöker hela tiden att utveckla oss själva och ta vår verksamhet vidare till nästa nivå. Detta innebär att vi tar alla uppdrag på lika stort allvar. Oavsett om det handlar om att slipa golv hos ett större företag i centrala Stockholm eller om en golvslipning i din bostad i Järfälla så kommer vi att leverera exakt det som förväntas av oss. Vi ger våra kunder valuta för pengarna och skulle någonting oförutsett inträffa så har vi ansvarsförsäkring och lämnar alltid två års garanti på utfört arbete.

Vi har genom åren utfört hundratals golvslipningar över hela Stockholm. Det har gjort att vi skapat en god referenskälla av tidigare kunder. Du är mer än välkommen att kontakta någon av dessa för att skapa dig en bättre bild av oss och hur vi arbetar. Givetvis kan vi även visa upp referensbilder som lite inspiration om du vill. Det senare kan vara gångbart i samband med valet av ytbehandling, där du som kund får se vilka möjligheter som finns för dig och ditt golv.

Vi älskar att arbeta nära våra kunder och vi ser till att hålla en öppen dialog från start till mål. Din golvslipning sker utifrån dina krav, behov och önskemål. Välkommen till K3 Gruppen!

Professionell golvslipning i Järfälla