^

Golvslipning Lidingö

Välj K3 Gruppen när det är dags för en golvslipning på Lidingö. Vi slipar alla typer av golv till bra pris och med snyggt resultat.

Rädda golven på Lidingö genom en golvslipning

Golven hör till de ytor i ditt hem som får ta emot mest stryk. Du går på dem dagligen, barnen leker, du tappar föremål, smuts dras in utifrån och tunga möbler lämnar avtryck och märken. Ett massivt trägolv eller en finare parkett har samtidigt en lång livslängd. Nyckeln till att denna ska uppnås ligger i rätt skötsel och rätt underhåll. Golvslipning är en viktig del av detta.

Har du ett äldre golv i din bostad på Lidingö så gör vi gärna ett besök och gör en bedömning av möjligheten att genomföra en golvslipning. I samband med detta lämnar vi en gratis offert och du får själv avgöra om du vill gå vidare med oss eller söka lyckan någon annanstans. Väljer du oss så väljer du emellertid det trygga alternativet.

K3 Gruppen har lång erfarenhet av golvslipning och vi kan visa upp referensjobb över hela Stockholm med omnejd. Detta både från privatpersoner och från företag. Vi använder oss av marknadens bästa maskiner - det ger en fördel i att samtliga slipningar av golv i vår regi blir dammfria - och all vår personal har en gedigen och adekvat utbildning. Du som kund får alltid två års garanti på jobbet och i kombination med att vi arbetar under en ansvarsförsäkring så ger vi dig en trygg och säker lösning. Ditt golv är i säkra händer!

Som privatperson kan du använda dig av ROT-avdraget i samband med att vi utför en golvslipning i ditt hem på Lidingö. Det enda du behöver göra för att kunna dra av 30% av den totala arbetskostnaden är att logga in på Skatteverkets hemsida och se att du är berättigad att använda denna förmånliga skatterabatt. Om så är fallet så drar vi beloppet redan på fakturan och sköter all vidare administration med Skatteverket.

Vi är det säkra alternativet för en golvslipning och vi ser fram emot att hjälpa dig. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan. Givetvis kan du även ringa eller maila. Vi återkopplar snarast möjligt. Välkommen till K3 Gruppen!

Äldre golv håller högre kvalitet

I många fall tar privatpersoner förhastade beslut gällande sina golv. Det slitage som syns på ytan behöver inte innebära att golvet måste bytas ut. Det finns nästan alltid en slipmån som möjliggör en golvslipning. En golvslipning handlar om att förädla. Många äldre golv är lagda med en precision och med ett hantverk som man - ofta till följd av tidsbrist - inte använder sig av idag.

Äldre golv är vackra, de är stabila och de är ytterst behagliga att gå på. Nya golv behöver tid för att ens komma i närheten av många äldre parketter och trägolv. Har du en gammal fiskbensparkett i vardagsrummet på Lidingö så har du också ett golv som är unikt. Trä utvecklas som ett bra vin och blir bara bättre och bättre med åren. Träet är organiskt, det rör på sig, det utvecklar patina och personlighet.

Trä är ett levande material som också ger liv till din bostad. Vid en golvslipning så tar vi fram den skönhet som ligger dold i golvet och i samband med ytbehandlingen så förstärker vi både det estetiska uttrycket och de skyddande egenskaper som ett golv måste ha. Vilken ytbehandling du väljer är upp till dig, men vi är gärna med och ger dig goda råd baserat på vår långa yrkeserfarenhet och kunskap kring material och kring hur man ska tänka gällande olika golv.

golvet känns som nytt efter slipning på Lidingö

Referenser från tidigare kunder

I Stockholm så finns en uppenbar konkurrens som kan innebära svårigheter för dig som privatperson. Vill du ha en golvslipning utförd i ditt hem på Lidingö - vilket av alla företag ska du då välja? Vi arbetar efter en relativt enkel modell som går ut på att vi levererar jobb av högsta kvalitet - oavsett hos vem, oavsett golvtyp och oavsett storlek på jobbet. Blir kunden nöjd så kommer han eller hon troligen att rekommendera oss vidare till andra som behöver hjälp med golvslipning. Detta ger ringar på vattnet.

Vi arbetar därför aktivt med att sätta dig som potentiell kund i kontakt med andra, tidigare kunder. Vilka kan ge en rättvisare och ärligare bild av oss än dessa? Referenser är ett säkert sätt för dig som privatperson att sålla ut sämre företag och behålla de bättre. Vi sätter dig gärna i kontakt med tidigare kunder och vi hoppas naturligtvis att även du inom kort blir en av dessa.

Behöver du en golvslipning på Lidingö så är vi ditt bästa alternativ: vi genomför varje jobb med samma stora fokus, vi lyssnar på dina önskemål, vi ger dig en dammfri slipning och vi anpassar ytbehandlingen efter hur du vill ha det. K3 Gruppen ser fram emot att ta fram det bästa ur dina golv igen. Välkommen till oss!

När du behöver hjälp med golvslipning på Lidingö