^

Golvslipning Nacka

Välj etablerade K3 Gruppen för golvslipning i Nacka. Vi slipar alla typer av golv och levererar ett högklassigt resultat till lågt pris.

Vi sköter din golvslipning i Nacka

Har du ett golv som börjat se slitet och tråkigt ut? Vi kan hjälpa dig genom en golvslipning. K3 Gruppen har lång vana av golvslipning på alla typer av golv. Går ditt golv att slipa så kan vi göra jobbet. Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar över hela Stockholm och vi vänder oss både till företag och privatpersoner. Vill du ha en golvslipning i ditt vardagsrum i Nacka så är vi företaget för dig.

En golvslipning är ett projekt som är bäst lämpat för proffs. Väljer man att slipa golv på egen hand så tar man en risk. Det blir billigare - men det blir tyvärr också på bekostnad av det färdiga resultatet. En golvslipmaskin kräver kunskap och erfarenhet för att manövrera på rätt sätt - maskinerna är tunga, otympliga och beter sig på ett ryckigt och ibland oförutsägbart sätt.

Felprocenten är tyvärr stor och man har sällan marginaler att misslyckas. Varje golv har en viss slipmån och därför kan ett misstag bli ödesdigert. Därför är professionell golvslipning alltid ett bättre alternativ. Väljer du oss för din golvslipning i Nacka så garanteras du ett högkvalitativt jobb till ett rimligt pris. Vi ger alltid två års garanti på våra jobb och vi arbetar under ansvarsförsäkring - det ger dig som beställare en trygghet.

Är du berättigad så kan du också använda ditt ROT-avdrag då du anlitar oss för en golvslipning i Nacka. Säg till innan så drar vi beloppet - motsvarande 30% av den totala kostnaden för arbetet - redan på fakturan. All kontakt och all administration med Skatteverket sköts av oss.

Vill du veta mer om hur en golvslipning i vår regi ser ut? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar så snart det bara är möjligt och vi kommer gärna hem till dig i Nacka för en mer noggrann undersökning kring skicket på det golv som behöver slipas. I samband med detta så lämnar vi även en offert - detta utan kostnad. Välkommen till K3 Gruppen!

Vi erbjuder en dammfri golvslipning

Slipdamm har en tendens att leta sig in i varenda liten springa och vrå. Detta gör att förarbetet i samband med en golvslipning blir extremt viktig. Man måste vara noggrann med att täcka för dörrspringor och luckor - annars riskerar man att hitta damm lite varstans i månader efteråt.

närbild på nyslipat golv i Nacka

Detta behövs inte om du väljer att gå vidare med oss. Vi kan nämligen erbjuda en golvslipning som är helt dammfri. Vi använder oss av moderna maskiner - marknadens bästa - som direkt samlar upp det fina slipdamm som bildas. Maskinerna ger även bättre effekt och låter avsevärt mycket mindre än äldre modeller. I kombination med vår gedigna kunskap och erfarenhet så garanteras du ett perfekt jobb.

Fördelar med att välja en golvslipning i Nacka

Varför välja en golvslipning framför det andra alternativet - att riva ut golvet och köpa ett nytt? Det här är en fråga som vi ofta får svara på och vi brukar ge följande argument till varför en golvslipning är att föredra:

  • Billigare: En golvslipning sker till bråkdelen av priset av ett nytt golv. Ju bättre golv du köper, desto högre blir också priset. Mest troligt är att det golv som ligger är av god kvalitet och att en golvslipning återigen tar fram skönheten.

  • Miljömässigt bra: Att välja en golvslipning är att ta ett aktivt beslut i att minska på miljöpåverkan. Vi måste återigen börja lära oss konsten att reparera och förädla snarare än att hela tiden köpa nytt. Slit-och-släng-samhället bidrar till en sämre miljö och här kan du göra skillnad.

  • Vackrare golv: Har du en finare parkett eller ett massivt trägolv i bostaden i Nacka så har du också ett golv som håller hög kvalitet. Och - du har även ett golv som har hittat sig självt och skapat en egen personlighet. Det fina med trä är att det lever. Trä rör sig i sidled, det krymper och det sväller beroende på temperatur och luftfuktighet. Ett äldre golv har skapat en egen skönhet och ett unikt uttryck som ett nytt golv behöver år för att göra. Lägger man in ett nytt golv så kommer det att ta tid innan det känns hemtrevligt - i många fall så upplevs det som kallt och livlöst. En golvslipning skalar bort det översta, förfulande lagret och tar fram den inneboende skönheten igen. I många fall så handlar det dessutom - särskilt vid parketter - om ett gediget hantverk som man inte ofta ser idag.

  • Möjlighet att förändra. Du kanske har tröttnat på ditt golv? Även här kan en golvslipning vara det bästa alternativet. Efter att slipningen är färdigställd så ska nämligen en ytbehandling appliceras och det är här förändringen kan ske. Vill du ha ett lite varmare golv eller ett golv som ger mer skydd? Du kanske helt vill byta färg på golvet? Det finns hur många möjligheter som helst att skapa en förändring och ytbehandlingen är det sista steget som görs i samband med en golvslipning. Ett steg som även det bör skötas av proffs.

Väljer du oss för din golvslipning i Nacka så kommer du att få ett golv som ser helt nytt ut - men till en avsevärt mycket lägre kostnad än det golv du hittar i butik. Vill du veta mer om oss och få en bild av hur vi arbetar så förmedlar vi gärna kontakt med någon av våra tidigare kunder. Våra referenser är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar och vi hoppas att även du i framtiden blir en av alla de som står redo att rekommendera K3 Gruppen till andra. Välkommen till oss!

Behöver du golvslipning i Nacka?