^

Golvslipning Sollentuna

Kontakta K3 Gruppen för din golvslipning i Sollentuna. Vi slipar alla typer av golv och levererar ett högklassigt resultat till bra pris.

Anlita oss för din golvslipning i Sollentuna

Välkommen till K3 Gruppen - experten på golvslipning i Stockholm. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Vi hjälper alla, från det stora företaget innanför tullarna till privatpersonen i Sollentuna - finns det möjlighet att genomföra en golvslipning så gör vi det. Vi arbetar alltid med samma fokus och behandlar alla uppdrag med samma noggrannhet och precision. När det kommer till golvslipning så har man sällan några marginaler att misslyckas. Vi tar alltid vara på den chans som finns!

Vi har ett annorlunda upplägg än vad många konkurrenter har. Kontaktar du oss och vill ha en golvslipning i ditt hem i Sollentuna så besöker vi dig, ser över golvets status och skick och lämnar därefter en offert på jobbet. Det kostar dig ingenting och du förbinder dig inte till att gå vidare med oss. Väljer du att göra det så har du dock tagit ett klokt beslut.

Vi är nämligen ett företag som erbjuder rimliga priser, som har välutbildad personal, som använder marknadens bästa maskiner och som alltid sätter kunden i första rummet. Vi arbetar under ansvarsförsäkring och vi ger - till skillnad mot många andra - alltid en garanti på utförd golvslipning som gäller för två år framåt.

Nöjda kunder återkommer. En stor del i vår framgång kan förklaras i att vi alltid lämnar efter oss högkvalitativa resultat. Det ger ringar på vattnet. Ambitionen är att du ska vilja rekommendera oss vidare till andra och att vi genom detta hela tiden får nya uppdrag. Ett kvitto på att detta upplägg har lyckats är att vi har en stor referensbank som gärna  rekommenderar oss till andra som behöver golvslipning. Vi sätter dig givetvis i kontakt med tidigare kunder om du önskar - vi vet att det ger en större trygghet och en större säkerhet.

Låter detta intressant så är det bara att fylla i formuläret du hittar här på sidan. Vi återkopplar så snabbt vi bara kan. Föredrar du att maila eller ringa så går detta givetvis lika bra. Välkommen till K3 Gruppen!

Golvslipning - ett bättre alternativ än nya golv

Om det finns möjlighet att slipa golven så är det nästan alltid att föredra framför att köpa nya och lägga in i bostaden. Det som ligger i vägen för en golvslipning är dels golvets material - vissa golv går inte att slipa - och golvets ålder. Det senare följer en logik: ett golv måste ha tillräckligt mycket av sitt slitskikt kvar för att kunna slipas.

Ser man till hur gemene man tänker så tar många för snabba beslut. Ett slitet golv - fullt av märken, fläckar och repor - är inte synonymt med ett golv som gjort sitt. Ett trägolv eller en parkett har en lång livslängd - man talar normalt om en mansålder - och det innebär att man ofta kan slipa bort det översta lagret och återigen ta fram den skönhet som ligger gömd under ytan.

Priset för en golvslipning är en bråkdel av vad priset för ett nytt golv är. Dessutom ska man ha i åtanke att äldre golv ofta är frukten av ett gediget hantverk - det handlar om en kvalitet som man sällan ser idag; ett precisionsjobb som få kan erbjuda.

Äldre golv har satt sig. Det är ytterligare en faktor som man ska tänka på. Lägger du in ett nytt trägolv så kommer det att ta år innan golvet känns hemtrevligt och smälter in med den övriga miljön och de material som du har. Ett äldre golv har hittat sitt uttryck och skapat en egen personlighet. Varje golv är unikt och trä är ett material som behöver tid för att hitta rätt plats och komma till sin rätt.

Vi ytbehandlar efter golvslipning

Ett led i att hitta rätt ton och känsla i ett golv handlar om ytbehandlingen. Efter att vi genomfört en golvslipning i din bostad i Sollentuna så återstår detta viktiga moment och har har du stora möjligheter att påverka hur ditt nyrenoverade golv ska se ut.

Vilket skydd måste golvet ha och hur vill du att det ska upplevas? Vill du ett varmare golv? Vill du ha bättre skydd mot smuts, vatten, fukt och tappade föremål? Vill du ha någon specifik färg eller känsla?

Vi är gärna med och bidrar med vår kunskap kring vilken typ av ytbehandling som passar bäst för just ditt golv.

nyslipat golv och lackat golv i sovrum i Sollentuna

Dammfri golvslipning i Sollentuna

Vi avslutar med en sista viktig detalj. Är du orolig för att en golvslipning kommer att innebära en massa slipdamm och en massa extra städning för en lång tid framöver? Det behöver du inte vara. Vi erbjuder - som en följd av att vi använder moderna maskiner av högsta klass - en dammfri golvslipning. Allt det fina slipdammet samlas direkt upp i en behållare i maskinen och ingenting försvinner ut i din bostad. Anlitar du oss så slipper du hitta slipdamm i allt från garderoben till kökslådorna. En dammfri golvslipning gör processen enklare - både för oss och dig. Välkommen till K3 Gruppen!

Anlita oss för golvslipning i Sollentuna