^

Golvslipning Solna

Kontakta oss på K3 Gruppen när du är i behov av en golvslipning i Solna. Vi slipar alla typer av golv med gott resultat och till bra pris.

Dags för en golvslipning i Solna?

Har du tröttnat på hur ditt massiva trägolv ser ut? Är ditt förr så vackra parkettgolv fullt av märken, repor och andra skavanker? I så fall är du välkommen att kontakta oss för en initial undersökning av golvet i fråga. Skulle denna undersökning visa att en golvslipning är möjlig att genomföra så står vi också till din tjänst. K3 Gruppen är specialister på golvslipning och vi åtar oss jobb över hela Stockholm med omnejd - bor du i Solna så är det inga som helst problem.

En golvslipning är en billigare lösning än att byta ut golvet. I de allra flesta fall så är det också en bättre lösning. Arbetet går snabbare och resultatet blir betydligt bättre. Äldre trägolv har en inneboende skönhet som nya golv kräver lång tid för att nå upp till. Den gamla, slitna parketten i ditt vardagsrum i Solna behöver en golvslipning och en efterföljande ytbehandling för att återigen bli vackert, skyddande och inbjudande.

Anlitar du oss för en golvslipning så kan du använda ditt ROT-avdrag och dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Vi håller rimliga priser och vi ger alltid garanti - på två år - på de uppdrag vi utför. Dessutom så arbetar vi under en ansvarsförsäkring och det gör oss till det trygga, säkra valet när det kommer till golvslipning i Solna.

Vi på K3 Gruppen har genom åren utfört hundratals golvslipningar och kan genom detta visa upp en stor referensbank. Vill du veta mer om oss, hur vi jobbar och vilken kvalitet du kan förvänta dig så sätter vi dig gärna i kontakt med våra tidigare kunder. Det ger dig en bra bild av den kvalitet vi håller.

Oavsett vilket golv du har kan du vara trygg med en sak: går golvet att slipa så kan vi göra det år dig. Alltid med samma fokus och med samma perfekta resultat. Välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar snarast möjligt!

Dammfri golvslipning - en perfekt lösning

Om det finns någon avigsida med en golvslipning så handlar det om dammet. Det är ofrånkomligt att slipdamm bildas och det har - fram till nu - varit något som krävt en massa extrajobb. Varje liten springa måste täckas i syfte att slippa se damm i lådor och i andra utrymmen i flera månader efter att slipningen är färdigställd. Numera så behöver man inte agera på detta tidskrävande sätt.

En golvslipning i vår regi kan göras helt dammfri. Vi använder oss av moderna slipmaskiner som direkt samlar upp all damm. Maskinerna ger även ett bättre resultat och låter mindre än äldre slipmaskiner gör. Detta innebär att vi kan ge dig en golvslipning i Solna som inte kräver mer av dig än att möblerna tas undan. Vill du så kan även det inkluderas i priset. Vi erbjuder enkla och smidiga lösningar.

Ytbehandling - en chans att förändra

Efter avslutad golvslipning så är det dags för pricken över i:et - ytbehandlingen. Här har du som kund många valmöjligheter både vad gäller utseende och funktionalitet.

Vi är gärna med och ger goda råd, visar referensbilder och ger information om vilka ytbehandlingar som brukar fungera till vilket material och till vilken placering golvet har. Att välja en lite hårdare ytbehandling i rum med mycket slitage - kök och hall - kan ge golvet bättre skydd och därmed också längre livslängd. I andra rum - vardagsrummet - kanske du vill se mer estetik än funktion; där kan exempelvis olja vara ett bra alternativ att titta på. Oavsett vad du önskar så finns det en möjlighet att nå målet genom rätt val av ytbehandling.

nyslipat golv i Solna

Därför är en golvslipning är det bästa alternativet

Vi får ofta frågan om varför en golvslipning överhuvudtaget ska övervägas snarare än att investera i ett nytt golv. Det finns flera argument till varför du ska slipa golven i stället för att riva ut dem. Ett handlar om miljön: genom att slipa golven så minimerar du påverkan på miljön. Att hela tiden köpa nytt är inte hållbart i längden och detta oavsett vad det handlar om.

Ett annat argument - som är ett av de starkare - handlar om skönheten. Trä är ett speciellt material, sett till att det hela tiden rör sig och lever ett eget liv. Om temperaturen sjunker - under vintern - så drar träet ihop sig och samma sak, men motsatt, sker vid sommaren. Utöver detta så sker även rörelse i sidled. Ett nytt golv behöver tid för att komma på plats - det handlar om mer än att bara lägga ut det. Ditt gamla golv i Solna har redan gjort jobbet och hittat sin egen personlighet.

Nya golv måste ha tid för att bli trivsamma, vackra och kännas hemtrevliga. Dessutom är äldre golv ofta lagda med ett hantverk som inte syns idag; med mer precision och med högre kvalitet inblandat än vad dagens golvläggning erbjuder. Genom en golvslipning så förädlar du och tar tillvara på gedigen kvalitet. Vi är experter på att plocka fram den skönhet som ligger dold under det översta, slitna lagret av ditt golv. Kontakta oss redan idag så bokar vi en tid för ett första möte. Välkommen till K3 Gruppen!

Professionell golvslipning i Solna