^

Målare Åkersberga

Anlita K3 Gruppen när du behöver en målare i Åkersberga. Vi kan hjälpa till med alla typer av måleriarbeten, invändigt och utvändigt.

Ta hjälp av en professionell målare i Åkersberga

Välkommen till K3 Gruppen. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och oavsett vilket typ av måleri det handlar om. Är du en privatperson i Åkersberga som behöver hjälp med målning så kan vi bistå dig. Detsamma om ditt företag, er BRF eller om du som fastighetsägare är i behov av en trygg målare för ett större projekt som fasadmålning eller trapphusmålning. Vi tar oss an alla typer av uppdrag och vi gör det alltid med samma mål: att ge dig som kund ett högkvalitativt resultat.

Vi har lång erfarenhet och samtliga i vårt team är utbildade målare. Det gör att vi kan erbjuda effektiva jobb som håller högsta kvalitet - till rimliga priser. En fördel med oss är att vi tål att jämföras. Vi vet att du kommer att ta in flera offerter - det gör du också rätt i - och att du därigenom vill skaffa dig en vettig bild av hur mycket det kostar. Vi erbjuder gratis offert och vi besöker dig gärna för att se över vad som ska göras och räknar på kostnaden.

Vi erbjuder rimliga priser och det innebär att vi inte är billigast men inte heller dyrast. Det kan vara frestande att enbart basera sitt val av målare på priset. Det du dock bör göra är istället att se vad du får för dina pengar. Anlitar du oss så får du en trygg partner som tar projektet från start till mål utan några gupp längs vägen. Du betalar för de timmar vi arbetar och du kommer inte att betala för någon som står och talar i telefon på arbetstid. Vi fokuserar på arbetet och på våra kunder. Det färdiga resultatet kommer att vara hållbart och estetiskt tilltalande - det garanterar vi.

Vill du veta mer om oss? Vi sätter dig gärna i kontakt med våra referenser. Det skapar en trygghet och det ger dig en bättre bild av vilka vi är och hur vi arbetar. Givetvis så hoppas vi att även du i framtiden blir en av våra kunder. För oss är varje kund lika viktig och vi anser att nöjda kunder slår all marknadsföring och reklam som finns. Därför jobbar vi lika hårt oavsett vilket projekt det handlar om.

Är du privatperson så kan du anlita oss och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet genom att använda ROT-avdraget. Säg till innan så drar vi det motsvarande beloppet redan på fakturan. All kontakt med Skatteverket sköts av oss och du behöver inte göra någonting. Gällande betalning så sker detta då arbetet är färdigställt och besiktigat - precis som det ska vara.

Vi erbjuder alla typer av målerier

Som målare åtar vi oss alla typer av jobb och vi ser alltid till att hålla oss inom den tidsram vi kommit överens om - och det avtalade priset. Olika uppdrag kräver olika tekniker och olika typer av utrustning. Kunskapen är avgörande för en lyckad målning. Vår utbildade personal kan hantera all typ av målning. Du kan anlita oss för finare typer av målning inomhus - exempelvis av dina fönster - likväl för större projekt som en målning av din fasad. Vi utför alla uppdrag med samma tydliga fokus.

Fasadmålning är något som kräver ett noggrant grundarbete. Det tänker många privatpersoner inte på. Man tror att det är en lätt match att måla om huset. Riktigt så är det inte. För att få ett snyggt - och framförallt - hållbart resultat så måste man lägga ner väldigt mycket tid på att slipa, skrapa och spackla bort all gammal färg innan den nya kan appliceras. Det kräver många timmar, men det är alltid värt att betala för. Skillnaden i hållbarhet kan ligga på flera år. Därför handlar det om en ren investering.

Fasadmålning kräver en erfaren målare

Vad gäller målning av fasader så ska man alltid tänka på att färgen som appliceras har en stor funktion i att skydda materialet och huskroppen. Man målar inte - som vid interiör målning - för att få ett estetiskt lyft i första hand. Det är en bonus då det kommer till fasadmålning. Vi hjälper dig gärna med både målningen och i samband med valet av färg. Den senare ska alltid anpassas mot underlaget som ska målas. Gällande kulören så har du ett friare val, men även där kan vi komma med lite smakråd och exempelvis visa upp referensbilder som inspiration.

målarfärg i åkersberga

Vi sätter säkerheten först. Handlar det om en fasad- eller takmålning så kan ett fall innebära stor skada. Vi jobbar alltid med adekvat skyddsutrustning och använder oss av ställningar som utöver att säkra jobben även gör dem mer effektiva. Vårt team är sammansvetsat och vana vid att arbeta tillsammans. Det gör att vi kan arbeta snabbt och metodiskt i samband med större projekt - detta utan att slarva eller ta några genvägar. Vägen mot ett perfekt resultat går inte att skynda på, jobbet måste alltid göras på rätt sätt.

Kort sagt: behöver du en trygg, effektiv och kunnig målare i Åkersberga så är det bara att kontakta oss. Vi levererar alltid högkvalitativa resultat till rimliga priser.

Välkommen till K3 Gruppen!

Din målare i Åkersberga