^

Målare Bromma

K3 Gruppen - din målare i Bromma. Anlita oss för alla typer av målning, invändigt och utvändigt, med ROT-avdrag.

Ta hjälp av en professionell målare i Bromma

Dags att måla om fasaden på villan i Bromma? Våra målare åtar sig alla typer av målerier och gör det med samma fokus, noggrannhet och känsla för detaljer oavsett vilken typ av uppdrag det handlar om. Behöver du hjälp med att måla om dina fönster, ditt tak, en vägg eller golvet så bistår vi gärna. Likaså om du behöver en fasadmålning eller en målning av ditt attefallshus, din friggebod eller staketet som omgärdar din tomt.

K3 Gruppen har lång vana som målare och samtliga anställda har en gedigen målarutbildning. Den långa erfarenheten gör att vi kan åta oss alla typer av jobb hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och i BRF:er. Storleken saknar betydelse - vi har kapacitet även för större projekt och ser alltid till att avsätta tillräckligt med personal för att hedra de avtal vi sluter gällande kostnad och tidsåtgång.

Är du en privatperson i Bromma så kan du givetvis välja att använda ditt ROT-avdrag då du anlitar oss som målare. Vi sköter all kontakt och all administration med Skatteverket - det enda du behöver göra är att se till att du är berättigad att utnyttja ROT och att säga till oss innan. Beloppet - motsvarande 30% av arbetskostnaden - drar vi redan på fakturan du erhåller. Betalningen sker efter utfört arbete och när du som kund godkänt slutresultatet. Ingen betalning begärs i förskott.

Vi har genom åren samlat på oss flertalet referenser. Det är en trygghet för dig - och ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar. Det finns ingen bättre marknadsföring än att ha en massa nöjda kunder att visa upp. Nöjda kunder är frukten av hårt, fokuserat arbete och det finns inga genvägar. Som målare så vet vi att man aldrig är bättre än sitt senaste jobb. Därför tar vi alla uppdrag på lika stort allvar. Vi har inte råd att misslyckas: varje kund och varje uppdrag betyder lika mycket för oss.

Anlitar du oss för målning så garanteras du ett resultat som håller över en lång tid, som ser snyggt ut och som motsvarar dina högt ställda förväntningar. Vi är en målare i Bromma som alltid sätter kunden i första rummet och vi ser fram emot att hjälpa dig. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi återkopplar snarast möjligt, besöker dig och lämnar därefter en fri offert på jobbet. Smidigt, inte sant? Välkommen till K3 Gruppen!

Målning av fasader

Under våren och sommaren så ser man att många tar tag i projekt rörande husets fasad. Detta gäller inte minst för målning. Har du planerat att måla om din fasad i Bromma i vår? Vi hjälper dig gärna - och vi avråder dig från att på egen hand hugga in på projektet. Det senare gör vi av den enkla anledningen att många underskattar vilket enormt arbete en fasadmålning kräver och vilken tid det tar om man ska göra den själv.

Först och främst så kommer du att behöva ställningar för att säkra jobbet och för att göra det mer effektivt. Därefter så måste du utföra ett gediget grundjobb där du slipar, skrapar och spacklar bort allt gammal färg. Efter detta så ska en grundmålning ske och först då denna är utförd så kan du börja med att måla på riktigt. Det tar, helt enkelt, lång tid och detta innebär att de flesta tröttnar, börjar fuska och därigenom också får ett resultat som vare sig är estetiskt tilltalande eller särskilt hållbart på sikt. Det kan också innebära att skador uppstår på huskroppen. Färgen som appliceras måste vara anpassad efter husets material, annars kommer fukt att tränga in och sätta sina spår.

Färg på fasaden handlar inte om estetik i första hand: det handlar om skydd mot regn, mot snö, mot vind och mot sol. Våra målare har lång vana av fasadmålning och vi gör jobbet effektivt och utan fusk. Det är en ren investering som lönar sig från dag ett.

färgprover inför måleri i Bromma

Interiörmålning i Bromma

Underskatta inte arbetet som krävs för en lyckad interiörmålning. En sådan kräver omsorg, noggrannhet och kunskap. Många misslyckas och får ett sämre resultat än förväntat. Anlitar du oss som målare får du ett perfekt resultat som gör skillnad i din bostad i Bromma.

Målning inomhus sker mer med tanke på trivsel och skönhet. Men, det är inte desto mindre ett jobb som kräver kunskap och erfarenhet. Även här krävs ett gediget grundarbete och en känsla för detaljer. Det som på förhand kan te sig enkelt brukar allteftersom visa sig vara både svårt och tidskrävande. Det blir sällan lyckat och många ser att måleriet blir flammigt, fläckigt och där färgstänk hamnar lite varstans i rummet. Tar du professionell hjälp och låter oss sköta arbetet så är det bara att luta dig tillbaka och efteråt njuta av ett perfekt, hållbart resultat - där priset är mer än rimligt. Välkommen till K3 Gruppen - din givna målare i Bromma!

En erfaren målare i Bromma