^

Målare Huddinge

Kontakta K3 Gruppen när du behöver en målare i Huddinge. Vi har lång erfarenhet och behärskar alla typer av måleriarbeten.

Anlita en seriös målare i Huddinge

Dags att måla om i hemmet i Huddinge? Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på jobbet. K3 Gruppen har vana och erfarenhet av alla typer av måleritjänster och vi tar oss an alla uppdrag med samma stora fokus och entusiasm. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och vi är en målare som alltid sätter kunden i centrum. Vårt mål är att leverera ett förstklassigt resultat till ett rimligt pris.

Du som privatperson är välkommen att kontakta oss för målerier inomhus - väggar, golv, fönster - och för målning utomhus - fasader, staket, attefallshus och exempelvis friggebodar. Vi vänder oss även till företag, fastighetsägare och BRF:er i och omkring Stockholm. Genom åren så har vi skaffat oss en stor bank av referenser och du är mer än välkommen att kontakta någon av dessa för en bättre bild av vilka vi är, hur vi arbetar som målare och vad du kan förvänta dig av oss.

Vi håller rimliga priser och vi är registrerade för F-skatt - det senare är en förutsättning för att du ska kunna använda sig av ditt ROT-avdrag. Detta innebär att du kan dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet vi lägger ner. ROT-avdraget är personligt och har ett årligt tak på 50.000 kronor. Det gör stor skillnad för slutpriset och det kräver inte mer av dig än att du säger till oss innan: vi drar det motsvarande beloppet redan på fakturan.

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan så återkopplar vi snarast möjligt. Du kan så klart även ringa eller maila om du föredrar det.

Välkommen till K3 Gruppen - din målare i Huddinge!

Interiör målning och målning av fasader

Vi är en mångsidig målarfirma som kan hjälpa dig med såväl målning av finare detaljer som med större, mer krävande projekt som exempelvis fasadmålning. Alla våra målare har yrkesutbildning och lång och gedigen erfarenhet av måleri. Det borgar för jobb av högsta kvalitet - jobb som sker effektivt, utan slarv och med ett perfekt resultat. Vi vet vad som ska göras och vi spiller ingen tid på onödiga "extrauppgifter" innan vi sätter igång. För oss är kunden i centrum och vi håller oss alltid till den tidsram vi kommit överens om och till det pris vi slutit i avtalet.

God kommunikation oss emellan är något som minskar risken för missförstånd. Vi vill att våra kunder ska känna sig delaktiga. Ska vi måla din fasad på villan i Huddinge så ska du vara med på båten. Vi uppdaterar dig löpande om hur allting går och du är mer än välkommen att ställa frågor under resans gång. Just en fasadmålning kan väcka många frågor och vårt jobb är att räta ut dessa frågetecken. Många kunder kan uppleva att vi lägger ner för mycket tid på att slipa, tvätta, laga rutten trä och på att spackla fasaden.

Det är dock absolut nödvändigt att göra detta. En fasadmålning består till ungefär 80% av grundjobb och till 20% om att måla. Det är ingenting som går att komma undan: gör man inte det initiala jobbet så blir det färdiga resultatet undermåligt. Något som framförallt visar sig i form av en avsevärt mycket kortare livslängd. Att anlita oss som målare för en fasadmålning ger ditt hus exakt det skydd det behöver och resultatet - både sett till estetik och funktion - syns år efter år. Det är en rejäl investering.

grå färg blev valet i när det målades lägenhet i Huddinge

Vi målar om din bostad i Huddinge innan en försäljning

Vid målning inomhus så ligger fokus mer på att få ett estetiskt tilltalande resultat. Även där krävs emellertid förberedelse och en noggrannhet vid grundjobbet för att det färdiga resultatet ska ha den verkshöjd du förväntar dig. Vi sköter jobbet utan en massa kladd och oavsett om det handlar om att spackla och måla ett tak, måla om ett golv, måla en ny kulör i hallen eller om att måla om dina fönster så kan du räkna med att vi levererar.

Vi har även mångårig vana av att måla om inför exempelvis visningar. Ska du sälja din bostad i Huddinge och behöver en snabb uppfräschning så kan du med fördel anlita oss. Det bästa sättet att skapa en snabb, säljande förändring är att byta färg. Vi har vana av att arbeta nära homestylister och har du en sådan så är vi en ytterst lyhörd partner som kan förvandla din bostad till ett hett objekt på bostadsmarknaden.

Vi är den målare du behöver och vi arbetar alltid fram till dess att du är nöjd. Att få nöjda kunder är den bästa reklamen man kan få - det leder alltid till nya uppdrag och ger ringar på vattnet. Varje nytt uppdrag är frukten av ett hårt jobb med kunden i fokus. Välkommen till K3 Gruppen!

Det självklara valet av målare i Huddinge