^

Målare Järfälla

K3 Gruppen är bästa valet av målare i Järfälla. Vi är en erfaren målerifirma som kan hjälpa till med alla typer av måleriarbeten.

Ta hjälp av en målare i Järfälla

Är det dags att måla om i hemmet i Järfälla? Att måla om är det enklaste - och mest prisvärda - sättet att skapa en stor förändring. Med ny färg så skapar man ett helt nytt intryck och får genom detta också ett boende som känns som nytt. Vi är en målare som gärna hjälper dig att nå ett perfekt resultat där du kan luta dig tillbaka genom hela processen. K3 Gruppen har vana av alla typer av målning och vi står redo att hugga in hemma hos dig i Järfälla.

Vi är en målare som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Vi har även vana av arbete hos BRF:er och hos fastighetsägare. För oss så spelar det ingen roll om det handlar om att måla om fönster, om att måla om ett tak invändigt, om att måla om i din hall eller om att genomföra en mer omfattande fasadmålning. Vi tar oss an alla uppdrag med samma tydliga fokus. Ett fokus som ligger i att lämna efter oss ett hållbart och vackert resultat där beställaren blir nöjd.

Använd ditt ROT-avdrag för våra tjänster

För privatpersoner så kan ROT-avdraget vara användbart. Behöver du anlita oss som målare så kan du påverka priset i en positivt riktning genom att säga till att du vill använda ROT-avdraget. Detta ger dig en möjlighet att dra av 30% av den totala kostnaden för det arbete vi lägger ner hemma hos dig. Taket för ROT ligger på 50.000 kronor per år och det är ett personligt avdrag. Är ni två stycken som bor i en villa i Järfälla så har ni således också två stycken ROT-avdrag att använda årligen. Det gör skillnad.

Vi är en målare som alltid erbjuder rimliga och marknadsmässiga priser - vi är inte billigast, men långt ifrån dyrast i Stockholm. Det vi också erbjuder är kvalitet. Du får valuta för pengarna det kostar att anlita oss som målare och det handlar om en rejäl investering.

Resultatet kommer att stå sig över tid och ser man exempelvis till hur viktigt detta är i samband med en fasadmålning så spar du väldigt mycket pengar. Våra arbeten håller längre till följd av vår professionalism, vårt gedigna grundarbete och vår känsla för detaljer. I samband med att du kontaktar oss så lämnar vi alltid en kostnadsfri offert som du får ta ställning till.

Alla våra målare är yrkesutbildade och har gedigen erfarenhet. Vi är måna om våra kunder och vi arbetar alltid effektivt för att hålla en tidsram och det pris vi kommit överens om. All betalning sker efter avslutat - och besiktigat - arbete.

Goda referenser från tidigare jobb

Våra många referenser vittnar om vår kvalitet. Genom åren har vi utfört hundratals måleriarbeten över hela Stockholm och vårt fokus på att lämna kvalitativa jobb har skapat nöjda kunder som är redo att rekommendera oss vidare. Vi sätter dig givetvis i kontakt med dessa om du vill skapa dig en bättre bild av vilka vi är, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig om du går vidare med K3 Gruppen.

Referenser är ett bra sätt att skilja agnarna från vetet och för att hitta en målare som man verkligen kan lita på. Vi hoppas att du blir en av de som ger tummen upp för vår verksamhet i framtiden. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Välkommen till K3 Gruppen!

nymålad lägehet i Järfälla

Spara tid och pengar genom att anlita målare

Många väljer att måla om på egen hand. Det är inte omöjligt att göra så, men det är att utsätta sig för en risk. Det färdiga resultatet blir sällan bra och den tid man tvingas lägga ner är något som man aldrig får tillbaka. Vår erfarenhet säger att många privatpersoner kastar sig in i projekt som man underskattat - man tror att det är enkelt att måla och att det inte tar mer än någon dag att bli klar. Detta stämmer sällan.

Ett korrekt måleri kräver kunskap och stor noggrannhet, inte minst i samband med grundjobbet. Om man ser hur vi som professionella målare arbetar så lägger vi ungefär 80% av tiden på att slipa, tvätta, spackla och reparera - resterande 20% lägger vi själva målningen. Privatpersoner gör tvärtom och därför blir också resultatet väldigt mycket sämre.

Ska du måla om i din bostad i Järfälla så måste du se till att ha tid att genomföra projektet. Om du saknar tid- vilket många i Stockholm gör - så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi står redo att måla om och skapa en stor, positiv förändring i din bostad - oavsett hur du bor eller vad som ska målas. Spara tid och spara pengar - kontakta oss redan idag!

Behöver du en målare i Järfälla?