^

Målare Lidingö

Välj K3 Gruppen när du är i behov av en målare på Lidingö. Vi har expertis inom både invändigt och utvändigt måleri.

Vi är din målare på Lidingö

Har du något måleri som du måste ta tag i på Lidingö? Vi hjälper dig gärna med den saken. K3 Gruppen erbjuder hjälp med alla typer av målerier och vi vänder oss både till företag och privatpersoner. Även fastighetsägare och BRF:er kan med fördel kontakta oss som målare - vi tar gärna ett helhetsgrepp om all exteriör målning som fasader, staket och annat.

Samtliga målare i vårt team är utbildade, kunniga och sitter på en lång erfarenhet. Varje uppdrag - stort som litet - behandlas med samma fokus och med samma målsättning: att lämna ett perfekt resultat till kunden.

Har du tid att måla? Tid är idag en bristvara och det är också den enskilt största anledningen till varför så många når så klena och undermåliga resultat när de målar själva. Ambitionen finns definitivt - men så fort man inser att det kommer att ta lång tid att bli klar så börjar folk att ta genvägar. Gör man det i samband med målning så kommer också konsekvensen att synas i form av ett undermåligt resultat. Väljer du att anlita oss som målare till ditt projekt på Lidingö så garanteras du ett högkvalitativt jobb som både är estetiskt tilltalande och som står emot tidens tand.

Vi erbjuder alltid rimliga priser och vi ger våra kunder kostnadsfria offerter. Behöver du måla om fasaden på din villa på Lidingö så kommer vi hem till dig, ser över vad som behöver göras, räknar på jobbet och ger dig en offert. Här kan du själv välja om du vill gå vidare eller om du vill undersöka priset hos någon annan målare. Du kan även använda dig av ROT-avdraget i samband med att du väljer oss. Säg till innan bara så inkluderas denna skatterabatt i offerten.

Det finns säkerligen billigare målare i Stockholm, men då det handlar om måleri så ska man se det som en investering. Väljer du att anlita oss för några kronor mer så kommer du att få ett arbete som håller längre. Vår kunskap, vår erfarenhet och vårt sätt att arbeta borgar för högre kvalitet. K3 Gruppen gör alltid jobbet från grunden och det är också det som ger exempelvis en fasadmålning i vår regi en överlägsen livslängd jämfört med vad många andra målare kan leverera.

Vill du veta mer om oss och få en bättre bild av hur vi arbetar? Vi har genom åren byggt upp en stor referensbank som vi gärna sätter dig i kontakt med. Du är mer än välkommen att ringa våra tidigare kunder och se hur de upplevt vårt samarbete. Givetvis kan vi även visa upp referensbilder och därigenom ge lite extra inspiration och idéer. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan även ringa eller maila. Vi lovar snabb återkoppling och vi ser fram emot att boka in ett möte med dig. Välkommen till K3 Gruppen!

Vi levererar jobb av högsta kvalitet

Vi åtar oss alla tänkbara måleriuppdrag och vi gör detta med stor entusiasm. Oavsett om du vill ha hjälp med en fasadmålning av villan i Lidingö eller om du behöver hjälp med att måla om i barnens sovrum så kommer vi att arbeta hårt och enligt konstens alla regler. Vi hedrar våra avtal och vi håller oss inom den tid - och det pris - vi kommit överens om. Du betalar för jobbet; hos oss kommer du inte att se en massa anställda stå och prata i telefonen eller läsa nyheterna i skärmen: vi håller hårt på arbetsmoral och arbetsetik.

Tyvärr kan man i spåren av ROT-avdraget se att många företag inom vår bransch lämnar efter sig arbeten som, diplomatiskt uttryckt, lämnar en del övrigt att önska. Det handlar om målerier som håller väldigt låg klass och som måste korrigeras efter bara något år. Många kunder söker aktivt efter det lägsta priset. Det är naturligt då man aldrig vill - eller ska! - betala för mycket pengar.

Det man däremot ska vara medveten om är att många målare sätter lägre priser enkom för att attrahera nya kunder - trots att den färdiga produkten sällan blir särskilt bra. Det bör man ha koll på: att anlita en målare handlar om en investering - jobbet ska se bra ut direkt och det ska se lika bra ut även efter några år.

roller med blågrön nyans målar i lägenhet på Lidingö

En trygg och säker målare på Lidingö

Vi är en målare som går i bräschen mot fusket och som arbetar aktivt för att ge vår bransch ett bättre rykte. Varje kund och varje uppdrag är unikt och behandlas med samma fokus. Nöjda kunder är det bästa sättet att skaffa sig nya kunder på. Vi ser till att du blir nöjd - och är därmed också medvetna om att du troligen vill rekommendera oss till andra. Så skapas ringar på vattnet.

Anlitar du oss som målare så får du en hängiven partner som håller sig med kvalitativ utrustning, som använder marknadens bästa material, som har anställda med lång erfarenhet och gedigen utbildning och som kommer att göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Låter det bra? Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med ditt projekt!

När du behöver en bra målare på Lidingö