^

Målare Nacka

K3 Gruppen - din målare i Nacka. Vi är en skicklig målerifirma som kan hjälpa till med alla typer av måleritjänster, såväl inne som ute.

Vi är din målare i Nacka

Välkommen till K3 Gruppen. Vi erbjuder alla typer av måleriarbeten och vi vänder oss både till privatpersoner och företag över hela Stockholm med omnejd. Oavsett storleken på uppdraget så tar vi oss an uppgiften med stort fokus och med en känsla för de små detaljerna. Vår erfarenhet gör oss till en målare som kan slutföra uppgifter effektivt, utan slarv och alltid med ett högkvalitativt resultat. Ska du måla om interiört eller exteriört i din bostad i Nacka så är det oss på K3 Gruppen du ska kontakta.

Vi ger alltid en kostadsfri offert inför ett projekt; en offert som baseras på en undersökning där vi kommer förbi och ser över vad som ska göras och vilka önskemål du som beställare har. Är du som beställare privatperson så finns en möjlighet att använda ROT-avdraget då du anlitar oss. Genom ROT kan du dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet - med ett årligt tak på 50.000 kronor. Säg till innan så drar vi beloppet redan på fakturan och sköter all kontakt med Skatteverket.

Vad är det som ska målas? Vi klarar av allt från de finare målerijobben inomhus vidare till fasadmålning och målning av exempelvis staket, garage och Attefallshus. All vår personal har utbildning och gedigen erfarenhet av målning. Vi är ett tryggt val som målare och vi ger alltid högklassiga jobb till rimliga priser. Något som bekräftas av tidigare kunder.

Genom åren har vi samlat på oss en stor referensbas som vi gärna sätter dig i kontakt med för att du ska få en bättre bild av vilka vi är och hur vi arbetar. Genom att ringa våra referenser så får du en större trygghet och vi hoppas givetvis att även du inom kort blir en av dessa.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att maila eller ringa. Vi hör av oss snarast möjligt. Välkommen till K3 Gruppen!

Vår i luften - dags att kontakta en målare i Nacka

Våren är här och det innebär ljusare tider - och även att en perfekt säsong för målning har anlänt. Har du planerat att måla om fasaden på ditt hus i Nacka så är det definitivt dags att agera nu. Något som du gör bäst genom att kontakta oss.

Att måla om en fasad är något som på förhand kan ses som ett projekt som man klarar av själv. Verkligheten ser emellertid ofta väldigt annorlunda ut. Man ska vara medveten om att en fasadmålning är krävande och detta både sett till arbete och tid. Det senare är ofta det som privatpersoner underskattar. Man tror sig kunna måla om en fasad på någon vecka, men man har då missat att jobbet till största del handlar om förberedelser. Grundjobbet - att slipa och ta bort den gamla färgen - är det som tar längst tid och dessutom det som till största delen avgör det färdiga resultatet.

Gällande fasadmålning så bör man vara medveten om att den i första hand handlar om att skydda huset från regn, från fukt och från solens strålar. Skillnaden i hur vi som utbildade målare arbetar vid ditt hus i Nacka och hur du själv skulle göra blir ofta stor och synlig just vid grundjobbet. Där du tar genvägar så arbetar vi noggrant och metodiskt - med rätt verktyg och baserat på kunskap.

Det kan i slutändan ge en effekt som innebär att det färdiga resultatet får en livslängd som ligger på tio år längre än den som ditt jobb ger. Ser man det ur det perspektivet så handlar det om en rejäl investering. Anlitar du oss som målare i Nacka så får du ett resultat som står emot tidens tand.

Fasadmålning kräver kunskap och rätt utrustning

Här har vi heller inte nämnt att en fasadmålning kräver rätt utrustning - både för att erbjuda säkerhet och ett effektivare jobb. En stege duger inte - man måste använda ställning. De flesta tvingas hyra ställningar och genom detta så kommer också budgeten att växa. Du är knappast ensam om att planera att måla om fasaden i sommar och det finns ett begränsat utbud av ställningar att hyra i Stockholm. Har du turen att hitta en sådan så blir prislappen också därefter.

Vi har all utrustning och allt material som krävs för att ge dig ett arbete som sker effektivt och med ett gediget resultat som håller över tid. Vi vet vilka färger som passar för respektive material och vi tar även med väder och vind i beräkningen. Olika målarfärger passar olika bra för olika underlag. Har du en fasad av puts så måste färgen du väljer också vara anpassad för just puts - detsamma gäller för träfasader. Vi hjälper dig att välja rätt innan vi sätter igång.

Måla ljusgul nyans i vardagsrummet i Nacka måntro?

En målare för alla typer av jobb

Vi är en målare som alltid sätter dig som kund i första rummet. Du anlitar oss för att få ett professionellt resultat - och det är också det vi ska leverera. Oavsett om det handlar om att måla om fasaden, dina fönster, ditt golv eller måla om i ditt kök så kommer du att få ett jobb som verkligen håller högsta klass.

K3 Gruppen behandlar alla uppdrag - stora som små - med samma målmedvetenhet och fokus. Du ska få valuta för pengarna och du ska känna dig nöjd med jobbet.

Välkommen att kontakta oss redan idag.

Professionella målartjänster i Nacka