^

Målare Sollentuna

Anlita K3 Gruppen när du är i behov av en målare i Sollentuna. Vi jobbar snabbt och effektiva med alla typer av måleriarbeten.

Professionell målare i Sollentuna

Välkommen till K3 Gruppen. Vi är ett väletablerat hantverksföretag med många år under bältet och vi erbjuder vår professionella hjälp inom alla typer av målartjänster över hela Stockholm med omnejd. Behöver du hjälp med en fasadmålning på villan i Sollentuna så det oss du ska kontakta. Detsamma om det gäller väggmålning eller målning av lite finare detaljer inomhus. Som målare tar vi oss an alla utmaningar och vi gör det alltid med samma entusiasm och fokus.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och vi kan även hjälpa dig som fastighetsägare eller er BRF med diverse målerier. K3 Gruppen sätter alltid kunden i första rummet och vi hedrar våra avtal. Det som står skrivet i avtalet gäller - och detta gällande både pris och tid. Samtliga personer i vårt team är utbildade målare och det är någonting som syns då våra arbeten summeras. Vi arbetar hårt och vi vet att det initiala grundarbetet är det som kommer att skapa det perfekta resultatet. Anlitar du oss så sker inget fusk och inga genvägar tas: vi gör alltid jobbet och levererar högkvalitativa resultat till våra kunder.

Referenser har vi gott om och det är något som vi också arbetar hårt med att skapa. Där finns inga genvägar. Varje god referens är frukten av ett bra arbete och ju fler nöjda kunder vi skaffar oss, desto fler uppdrag får vi. Ett undermåligt arbete leder till det motsatta. Därför måste man också behandla varje kund och varje uppdrag - oavsett storlek - med samma precision, samma känsla och samma fokus. Vi hoppas att även du blir en av de som står redo att rekommendera oss till andra i framtiden.

Är du en privatperson i Sollentuna som behöver en målare? Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget. Anlitar du oss som målare så kan du, genom denna skatterabatt, dra av ett belopp motsvarande 30% av arbetskostnaden på din deklaration. Det enda du behöver göra är att säga till innan så sköter vi allt administrativt arbete och drar beloppet redan på fakturan du erhåller. K3 Gruppen håller även i övrigt rimliga priser och vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter.

Kontaktar du oss så besöker vi din bostad i Sollentuna, ser vad som ska göras och räknar på priset. Du binder inte upp dig: offerten vi lämnar är gratis och du väljer själv om du vill gå vidare med oss.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så hör vi av oss och bokar in ett möte så snart som möjligt. Självklart kan du även maila eller ringa.

Välkommen till K3 Gruppen!

Ta hjälp av en målare vid din fasadmålning

Som målare har vi vana av alla typer av måleritjänster och oavsett om det handlar om att måla fönster, måla om en fasad, måla ett golv eller ett tak så står vi redo att hjälpa till. Interiör och exteriör målning skiljer sig åt och kräver speciella kunskaper. Man kan emellertid se att privatpersoner arbetar istort sett likadant vid båda dessa typer av målning och det är också detta som skapar så stora problem. Om man målar på samma sätt vid en fasadmålning som man gör i samband med att man målar en fondvägg i vardagsrummet i Sollentuna så kommer man att få framtida problem.

En fasadmålning kräver lite mer arbete och lite mer förberedelse. Där har man inte råd att misslyckas på samma sätt. Sker en miss inomhus så är det frustrerande, men det går att korrigera - i värsta fall genom att måla om. Sker en miss vid en fasadmålning så kan det leda till skador på huskroppen. Färgen som appliceras på en fasad är skyddande och här måste dels valet av färg gentemot underlag vara genomtänkt och dels måste arbetet både innan - vid grundjobbet - och i samband med strykningen vara korrekt. Annars får man ett sämre skydd och en kortare livslängd.

Anlitar du oss för en fasadmålning så betalar du pengar - men du får också ett resultat som håller flera, flera år längre än om du själv skulle gjort jobbet. 

Färgval är viktigt vid målning i Sollentuna

Priset är en rejäl investering

Att anlita en professionell målare är en investering. Tyvärr så tänker många inte i dessa termer. Man ser att vi som målare innebär en kostnad och att man kan spara pengar genom att måla själv. Det lönar sig nästan aldrig. För att göra ett korrekt jobb så måste man vara beredd på att arbeta hårt och lägga ner väldigt mycket tid. Tid som hos de flesta är en bristvara.

Vi gör jobbet effektivt och låter dig fokusera på annat under tiden. K3 Gruppen arbetar från start till mål och lämnar ett resultat som är snyggt och hållbart - år ut och år in. Vi är den målare du behöver i Sollentuna.

Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med våra tjänster och känna att det pris du betalat verkligen lönar sig i längden. Vi ger oss inte förrän du är nöjd. Vi erbjuder professionalism in i minsta detalj - från rådgivning till utförande - och vi ser fram emot att höra från dig inom kort. Välkommen till K3 Gruppen!

Din målare i Sollentuna