^

Målare Värmdö

K3 Gruppen är bästa valet när du är i behov av en målare på Värmdö. Vi utför alla typer av måleriarbeten, utvändigt och invändigt.

Vi är din målare på Värmdö

Behöver du hjälp av en erfaren, kunnig och välrenommerad målare för ditt måleriprojekt på Värmdö? Välkommen till K3 Gruppen. Vi är ett företag som åtar oss alla tänkbara uppdrag inom måleri och vi gör det med samma höga fokus och med samma entusiasm oavsett projektets storlek. Vi arbetar lika hårt och målmedvetet vid en större fasadmålning som vid ett finare måleri av exempelvis fönster. Vårt mål är att alltid ge dig som kund ett resultat som du känner dig nöjd med - och ett resultat som står sig år ut och år in.

Varför anlita en målare? Varför inte göra jobbet själv? Många privatpersoner ser en målare som en överflödig tjänst - en extravagans som bara kostar pengar. Sanningen är att det handlar om att ta hjälp för någonting som få klarar av. Det färdiga resultat som vi levererar blir, helt enkelt, avsevärt mycket bättre än det resultat en lekman kan leverera. Det säger vi inte för att skryta - det handlar om frukten av en gedigen utbildning, kunskap och lång erfarenhet.

Oavsett vad det är som ska målas så handlar det om förberedelse och grundjobb, en känsla för materialet och en kunskap om utrustning, verktyg och exempelvis val av färg. Det många dessutom inte tänker på är att det tar lång tid att måla. Det handlar om mer än att bara stoppa en roller i en färgpyts: målning kräver känsla, omsorg och längre tid än vad många privatpersoner har att disponera. Därför är vi ditt bästa val.

Använd ditt ROT-avdrag och få en skatterabatt

Vi vänder oss till både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi gör det över hela Stockholm med omnejd. Vårt mål är att erbjuda högklassiga jobb till rimliga priser. Anlitar du oss som privatperson så kan du givetvis använda ditt ROT-avdrag och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Säg bara till innan så sköter vi den administration som krävs med Skatteverket. Beloppet för ROT-avdraget drar vi av redan på den faktura du erhåller.

Vill du veta mer om oss och om hur vi arbetar? Vi sätter dig gärna i kontakt med tidigare kunder till oss. Som en seriös målare så vet vi att det till syvende och sist handlar om nöjda kunder. En nöjd kund rekommenderar oss vidare och det leder till fler uppdrag. Därför blir också varje enskilt uppdrag extremt viktigt och det är detta tankesätt som skapar ruljans i vår verksamhet. Alla uppdrag är lika viktiga!

Du är mer än välkommen att kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret här på sidan. Du kan givetvis även ringa eller maila. Vi besöker dig gärna på Värmdö och lämnar en kostnadsfri offert på det jobb som ska göras. Välkommen till K3 Gruppen - din målare på Värmdö!

Rätt målare ger hållbara resultat

Det finns många målare i Stockholm och det gör att det även finns en väldigt varierande prisbild. Vi är inte billigast, men långt ifrån dyrast. K3 Gruppen erbjuder rimliga priser på målning och vi försöker inte locka in nya kunder genom att medvetet lägga lägre priser än våra konkurrenter.

Vi vet att det är det färdiga resultatet som räknas. Att betala för en målare handlar inte om en initial kostnad - det handlar om en investering. Som beställare kan det vara lätt att lockas av frestelsen som ligger i ett lägre pris och anlita den målare som lämnar den lägsta offerten.

Man bör emellertid se saken ur ett längre perspektiv - särskilt vid en fasadmålning - och se hur lång livslängd man får. Först då kan man börja räkna på priset. Om vi erbjuder dig ett arbete som har flera års längre livslängd, till följd av vår samlade kunskap, vår noggrannhet och precision, så är det något som du kommer att tjäna på. Ett måleri är inget sprinterlopp - det är snarare ett maraton.

Vi hjälper dig med ditt måleriprojekt i Värmdö

En målare för alla projekt på Värmdö

Vad behöver du hjälp med? Vi erbjuder professionell hjälp med all typ av målning. Oavsett om du behöver hjälp med att måla om husets fasad, dina fönster eller med att måla en fondvägg i vardagsrummet på Värmdö så står vi redo att hugga in. Det gäller även för målning av uthus, staket, friggebodar och Attefallshus. Vi åtar oss alla tänkbara uppdrag.

Vi ser gärna ett tätt samarbete oss emellan där vi håller en öppen dialog genom hela projektet. Det minimerar risken för missförstånd och det gör att vi på ett bättre sätt kan nå de önskemål du har. Vi gör jobbet - men du är med oss genom hela resan. Från slipning, skrapning och ställningsmontage hela vägen fram till slutbesiktningen.

Vårt arbete står alltid emot tidens tand och samtliga av de uppdrag vi genomför baseras på utbildning, kunskap och en gedigen erfarenhet. Det är ingredienser som leder till säkra och hållbara jobb. K3 Gruppen är ditt självklara val som målare på Värmdö. Välkommen till oss!

Kvalitativa målartjänster på Värmdö