^

Målare Stockholm

Professionella målare i Stockholm

Det som förenar alla våra måleritjänster är vår noggrannhet och känsla för detaljer. Samtliga uppdrag innefattar att vi genomför ett grundligt underarbete, inklusive skrapning, patentering, spackling och slipning innan målningen, med slutresultatet i fokus.

Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom målning såsom målning av golv, väggar, tak och fönster, tapetsering samt målning av husfasader, garage, gäststugor och övriga gårdsbyggnader.

Vi målar även staket men observera att målning av staket inte ger rätt till ROT-avdrag som de övriga måleritjänsterna gör.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på målare i Stockholm.Målning invändigt

Vi utför det mesta inom inomhusmålning såsom spackling, målning av väggar, tak och golv, tapetsering samt snickerimålning. Snickerimålning innefattar målning av bland annat dörrar, köksluckor och fönster. Vi har en lång erfarenhet av invändig målning och vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete.

Behöver du hjälp med att exempelvis välja kulör eller vill veta mer om vilka alternativ du har när det kommer till inomhusmålning är du alltid välkommen att ringa på: 08-777 51 00 så hjälper någon av våra kunniga hantverkare dig.

Målning utvändigt

Vi målar fasader, staket, uthus eller andra byggnationer utomhus. Varje projekt är unikt och kräver sin speciella behandling och förberedelser. Det är främst under tiden maj till september som vi håller på med utomhusprojekt.

Vi kan måla såväl putsade fasader som trä- och betongfasader. Olika fasader kräver olika typer av färg; Putsad fasad och betongfasad målas främst med kalkfärg (även om oljefärg även kan fungera bra), till en träfasad används fräsmt akrylatfärg eller slamfärg. Dett har vi full koll på och ser till att välja en färg som på bästa möjliga sätt bevarar och skyddar fasaden.

rött hus med träfasad

Vi arbetar över hela Stockholm

Här kan du läsa mer om några av de platser i Stockholm vi arbetar på:
Bromma
Nacka
Lidingö
Vallentuna
Sollentuna
Järfälla
Åkersberga
Huddinge
Värmdö
Täby

Experter på invändig och utvändig målning!