^

Snickare Stockholm

Din snickare i Stockholm

Behöver du hjälp i bostaden av en kunnig och pålitlig snickare i Stockholm? Då har du kommit rätt. På K3 specialiserar vi oss på mindre snickeritjänster som altanbyggen, platsbyggda garderober och bokhyllor, samt mindre renoveringsprojekt i villor, radhus eller lägenheter. Det kan exempelvis gälla köksrenovering, badrum och andra snickeriarbeten. Vi är ett företag som tar oss tiden att lära känna dig som kund och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

För oss är det viktigt att du känner att du får det du betalar för. Därför stämmer vi av med dig både innan och efter arbetet för att säkerställa att vi uppfattat dig rätt. Du får dessutom alltid en offert med ett fast pris, så att du kan bestämma dig i lugn och ro och med alla fakta på bordet.

Om du behöver hjälp med platsbyggda interiörer eller mindre renoveringsprojekt i hemmet kan vi hjälpa till med både skisser och utförande. Våra erfarna snickare finns här för att hjälpa dig, från idé till slutresultat. Kontakta oss idag med dina idéer så återkommer vi inom kort!Snickeri och måleri från samma byggfirma

Förutom snickeri erbjuder vi även måleritjänster, allt under samma tak. För dig som behöver hjälp med både snickeri och målning räcker det med en kontakt för att få hjälp med det du vill ha utfört. Dessutom får du allt jobb samlat på en faktura, vars underlag du får på en offert med fast pris.

Våra målare hjälper dig med måleriprojekt i lägenheten eller villan på ett snabbt och smidigt sätt. Det kan handla om målning av väggar och möbler, tapetsering, flytspackling av golv och så vidare. Vi står för ett snabbt och kvalitativt arbete och lämnar inte ett jobb innan du som kund är hundra procent nöjd.

Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte. Vi vill gärna höra vad du vill ha hjälp med, och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Med K3 får du en pålitlig partner som hjälper dig att förverkliga dina idéer genom att erbjuda en komplett tjänst för både snickeri och målning.

 

Professionella hantverkare med fokus på kvalitet!