^

Köksrenovering Stockholm

Vi renoverar ditt kök

Vi erbjuder köksrenoveringar på totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om hela projektet från rivning till elinstallation och montering av vitvaror. En köksrenovering är vanligen ett stort jobb som kan ta allt från några dagar till ett par veckor beroende på vilka förhållanden som råder. Här vinner du mycket på att anlita en erfaren entreprenör som vet vikten av att beställa material och produkter i god tid, samt har sinne för logistik och planering.

”Vi tar hand om all synkronisering av arbetsinsatserna och ser till att det inte blir några dubbelbokningar eller onödiga väntetider, något som annars inte är ovanligt på stora projekt”

Genom den breda kompetens vi har samlad hos oss kan vi erbjuda tjänster inom snickeri, el, badrum, och måleriarbeten i samband med din köksrenovering. Det betyder att du bara behöver ha kontakt med oss och inte en rad entreprenörer. Vi tar hand om all synkronisering av arbetsinsatserna och ser till att det inte blir några dubbelbokningar eller onödiga väntetider, något som annars inte är ovanligt på stora projekt där flera hantverkare ska samverka.

Ta gärna kontakt med oss via formuläret här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri offert på köksrenovering.Stort eller litet projekt, vi hjälper dig

Att renovera köket är väldigt populärt. Många anser att köket är bostadens viktigaste rum och vi kan inte göra annat än hålla med. Det är här både familj och gäster gärna samlas, det är en plats för såväl samvaro som arbete, plugg och planering av semester och andra livsprojekt. Och sist men inte minst är det här vi lagar vår mat och äter den tillsammans.

modernt kök i Stockholm

Självklart vill man ge sitt kök en personlig prägel. För vissa räcker det med att byta ut köksluckorna, medan andra vill ändra funktionaliteten helt och riva ut det gamla köket. Vare sig ditt projekt är stort eller litet är vi här för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss som privatperson eller anlita oss via ditt företag. Vi har erfarenhet av köksrenoveringar i villor och lägenheter såväl som på kontor och i andra offentliga miljöer.

Du behöver inte byta ut hela köket

Vi anser att kök ibland rivs ut och kasseras lite vårdslöst. Om man ser saken ur ett miljöperspektiv finns det ofta väldigt mycket man kan ta tillvara på i ett gammalt kök. Därför vill vi ge dig rådet att innan du börjar planera ditt nya kök tar dig en grundlig titt på det gamla. Finns det saker du tycker om och som kan vara värt att bevara? I gamla kök kan till exempel skåpluckor, hyllor eller arbetsbänkar vara i utmärkt skick och dessutom väldigt vackra. Man måste inte slänga allt gammalt när man bygger nytt.

Vi hjälper gärna till att bevara och renovera gamla kök som egentligen bara är i behov av en
upprustning. Självklart ser vi till att ditt kök når en modern standard, men också att det samtidigt får behålla sin originalcharm.

Ett platsbyggt kök utnyttjar ytorna till max

Vi har även stor erfarenhet av platsbyggda kök, där vi tillsammans med kunden kan rita och anpassa stommar och placering av vitvaror för att harmoniera med arkitekturen i rummet. Att bygga ett platsbyggt kök innebär att varje yta kan utnyttjas maximalt både på höjden och på bredden. Dessutom ger det köket en genuin känsla som kan vara svår att få till med ett ”färdigt” kök. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi är experter på kök!