^

Golv

Erfarna experter på trägolv

Hos K3 Gruppen kan du få hjälp med det mesta inom golv. Vi erbjuder golvslipning och golvläggning av en rad olika golvtyper såsom parkettgolv, massiva trägolv, klickgolv och specialgolv. Utöver detta kan vi även tillhandahålla en rad olika ytbehandlingar såsom olja, hårdvaxolja, lack eller bets som gör att du kan sätta en personlig prägel på golvet efter utförd slipning.

Oavsett om du är intresserad av att renovera ett gammalt golv med golvslipning och ytbehandling eller vill lägga in ett nytt golv så har vi kompetensen som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt. Ett massivt furugolv i vardagsrummet? Tålig lamellparkett i köket? Enklare klickgolv i barnrummet? Ingen fara! Vi hjälper dig genom hela processen. Kontakta oss om du vill begära offert på golvslipning eller golvläggning. Samtliga priser är med ROT-avdrag.Goda samarbetspartner

Vi arbetar med de bästa tillverkarna för att se till att hålla hög kvalitet i alla instanser; från valet av verktyg till golvmaterial och ytbehandlingar. Detta gör att du som kund kan känna dig helt trygg med att låta oss ansvara för dina golv. Vill du ha refenser på utförda golvslipningar eller golvläggning är det bara att ta kontakt med oss via formuläret här på sidan så återkommer vi med relevant material. Vi har tusentals nöjda kunder över hela Stockholm.

Allt under samma tak

Då vi även arbetar med måleri och snickeri kan du passa på att få köket ommålat eller renovera trappan i samma beställning. Här får du allt från samma företag. När det kommer till större projekt som involverar både målning, snickeri och golv ser vi gärna att vi bokar in ett möte där vi tillsammans kan lägga upp en planering som passar dig som kund såväl som våra hantverkare. Vi anpassar oss efter dina behov.

 

Experter på golvslipning och golvläggning!