^

Om oss

Välkommen till K3 Gruppen

Vi är ett byggföretag i Stockholm som fokuserar på Snickeri, Måleri och Golv. Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och vet vad som krävs att få nöjda kunder. Vi har under åren byggt upp ett stort nätverk av kunder och samarbetspartners i hela Storstockholmsregionen. Vi växer för varje år och följer med utvecklingen gällande nya tekniker, verktyg och material samtidigt som vi är fast grundade i den gamla hantverkartraditionen.

Här får du hjälp med allt från invändig målning och tapetsering till platsbyggda garderober, altanbygge och golvläggning. Vi har även utbildade elektriker och plattsättare i vår personalstyrka. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig

ROT-avdrag och ansvarsförsäkring

Vi ger ROT-avdrag på snickeriarbeten, måleri, golvläggning och golvslipning. Vi sköter allt det administrativa arbetet så att du endast ser avdraget på den färdiga fakturan. 

För att garantera kundens såväl som våra anställdas trygghet är företaget ansvarsförsäkrat och vi ser till att följa byggbranschens regler till punkt och pricka.

 

Väletablerat byggföretag med lång erfarenhet och fokus på kvalitet!